Bílí Tygři Liberec

Tygří roadshow jsou tu! Na kterou z nich dorazíte vy?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Stejně jako v předchozích letech se můžete před startem extraligy těšit také na tradiční Tygří roadshow. Ty odstartují už v pondělí v Jablonci, následně zamíří do Německa a ve středu dorazí do Turnova. Vše vyvrcholí 7. září Tygřím dnem před NC Géčko.

Ještě než skončí prázdniny, mají se naši fanoušci nač těšit. První zastávkou roadshow bude v pondělí jablonecké Mírové náměstí. Bohatý program zde vypukne v šestnáct hodin a každý si rozhodně přijde na své. Připraveno bude pódium s velkoplošnou obrazovkou, přítomní fanoušci si budou moci zasoutěžit v různých disciplínách a vyhrát třeba vstupenky na extraligové duely. Dorazí také tygří roztleskávačky nebo maskot.

Kromě toho se můžete těšit také na autogramiádu hráčů A-týmu Bílých Tygrů. V pondělí zamíří do Jablonce staronová posila Adam Jánošík, zkušený Daniel Špaček a nadějný bek Tomáš Havlín. Zajímavé obsazení bude mít také úterní roadshow v Žitavě. Do Německa na žitavský Marktplatz dorazí Michal Bulíř, Jaroslav Vlach a Lukáš Vantuch.

Stejně jako jablonecká roadshow odstartuje také ta v Žitavě v 16 hodin. Bude tomu tak i ve středu, kdy třídenní roadshow dorazí na svou poslední zastávku, na turnovské náměstí Českého ráje. Zde se můžete těšit na autogramiádu dravého mládí, Filipa Pyrochty, Jana Ordoše a Dominika Hrníčka.

To ale nebude před startem extraligy vše. Do kalendáře si rozhodně zakroužkujte také středu 7. září, kdy se uskuteční Tygří den před NC Géčko. Kromě stejně bohatého programu, jaký uvidíte na roadshow, se můžete těšit na autogramiádu kompletního týmu! Také tato akce začne v 16 hodin.

Dorazte na jednu ze zastávek roadshow nebo na Tygří den! Těšíme se na vás. Boj o obhajobu mistrovského titulu začíná, buďte u toho s námi!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit