Bílí Tygři Liberec

Tygři přinesli ukázat stříbrné medaile školákům

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Následující den po posledním finálovém zápase v Brně navštívili hráči Bílých Tygrů žáky Základní školy U Školy. Kapitán Branko Radivojevič v doprovodu Milana Bartoviče a Jaroslava Vlacha přinesli dětem ukázat trofej pro vicemistra extraligy a stříbrné medaile z letošního finále.

Příchod Bílých Tygrů byl velkou událostí, ředitel školy proto okamžitě reagoval: „Boj Bílých Tygrů o obhajobu mistrovského titulu jsme všichni intenzivně prožívali. Proto když se ráno objevili ve škole naši stříbrní borci, nebylo o čem přemýšlet. Rozhlasem jsem přerušil výuku, abychom všichni společně s hráči oslavili další jejich úspěch a abychom našim hokejistům mohli poděkovat za další fantastickou sezónu.“

Od loňského vítězného finále se stává příjemnou školní tradicí hlášení Jardy Vlacha ve školním rozhlasu. I letos se rázný útočník a bývalý žák školy chopil mikrofonu. Po krátkém pozdravu vyzval všechny žáky k přesunu do tělocvičny a pak už všichni tři hráči pobaveně sledovali hromadnou evakuaci dětí ze tříd.

Žáci strávili první vyučovací hodinu ve společnosti hokejistů v tělocvičně školy. Češtinu, matematiku a dějepis tak nahradily úplně jiné předměty: hudební výchova (zpívání chorálů a skandování), tělocvik (Kdo neskáče, není Tygr…) a výtvarná výchova (soutěž o nejlepší selfie s Tygrem). Po nezbytném focení pak děti připravily hráčům několikaminutovou děkovačku.

Všichni tři Tygři si zájem dětí užívali. Trpělivě se fotili s každým žákem a podepisovali se na vše, co jim děti podstrčily. Podpisy Branka, Milana a Jardy tak zdobí trička, penály, bačkory i ruce a obličeje školních dětí. „Bylo to skvělé. Děti nás přivítaly stejně bouřlivě jako loni po vyhraném titulu“, zhodnotil návštěvu Tygrů ve škole U Školy kapitán Branko Radivojevič.

Odcházející kapitán si na závěr užil i největší poděkování. Zaplněná sportovní hala mu aplaudovala a vyvolávala „Branko děkujem!“.

návštěva 1

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit