Bílí Tygři Liberec

Tygři na Benátské rozdali stovky podpisů

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V sobotu odpoledne mohli fanoušci hudby a sportu spojit své zájmy. Na festival Benátská! totiž zavítali Bílí Tygři Liberec, kteří v téměř kompletním počtu rozdávali autogramy. A nechyběla ani soutěž o permanentní vstupenku.

Fanoušci, kteří v sobotu zavítali do areálu ve Vesci, si rozhodně přišli na své. Zatímco na místě probíhal bohatý hudební program, dorazili na Benátskou také extraligoví šampioni, kteří přivezli svým příznivcům ukázat obě trofeje, jež v uplynulém ročníku nejvyšší české hokejové soutěže vybojovali. Není divu, že byl o oba poháry velký zájem.

Zájemci si mohli v průběhu soboty také zazávodit v motokárách nebo vyzkoušet střelbu na hokejovou branku. Hlavní část programu však začala po půl čtvrté, kdy přišla na řadu soutěž.

Jeden z fanoušků si v ní vysloužil permanentní vstupenku na celý následující extraligový ročník. Úkol byl jednoduchý: Chytit plyšového tygra a na pódiu zodpovědět tři vědomostní otázky. Kolik Tygři získali v minulé sezoně bodů, kdo vstřelil rozhodující zlatý gól a kolikátý titul náš tým vybojoval? Dvojice mladých fanoušků se svým doprovodem odpovědi znala a může se tak těšit na extraligovou sezonu 2016/17 přímo v Home Credit Areně.

výherci

Po soutěži už zhruba v kolem páté došlo na samotnou autogramiádu. Bílí Tygři dorazili téměř s kompletní sestavou, včetně řady letních posil. Dlouhá fronta dr od začátku autogramiády táhla až ven ze stanu, v němž se hráči podepisovali. "Velmi nás těší velký zájem, fanoušků tu čekaly celé zástupy," poznamenala Barbora Saitlová, marketingová manažerka Bílých Tygrů Liberec.

Program pomalu plynul a po stovkách rozdaných podpisů dospěla autogramiáda ke svému konci. Od té chvíle již Benátská! opět patřila především hudbě. Všem fanouškům děkujeme za účast a těšíme se na viděnou na dalších podobných akcích!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit