Bílí Tygři Liberec

Tygří ledová příprava zahájena!

Date of publication Author Redakce

Liberec - V pondělním dopoledni se mohli hráči po namáhavé letní přípravě opět prohánět po ledové ploše. O tu již nepřijdou, svěřenci trenéra Filipa Pešána totiž definitivně odstartovali sérii ostrých tréninků v útrobách Home Credit Arény.

Část předsezónní přípravy bez ledové plochy je velmi důležitá, avšak většina hráčů netrpělivě očekává hokejovější část, tedy tréninky, při kterých budou moci bez omezení kroužit v Home Credit Aréně a pilovat nedostatky.

První trénink byl naplánován na 18. července a žádný z hráčů si ho nenechal ujít. Zapojily se i všechny nové posily, mezi nimiž nechyběl ani gólman Roman Will, který z přípravy na ledě neskrýval nadšení. „Hrozně jsem se těšil, už jsem se nemohl dočkat. Ještě pro mě jako brankáře, je to specifičtější. Mám nové, krásné věci. Všechno je čisté a neobroušené."

První trénink na ledové ploše 2016/2017 tečování

Právě brankáři si přišli ze začátku přípravy na své. K dispozici měli totiž individuální rozcvičku s trenérem gólmanů Martinem Láskou. K vidění byli klasické úkony jako sledování kotouče či zabruslení. Naopak hráči měli za úkol klasické zapracování, cvičení na bruslení a později i na střelbu.

Následně již hokejisté pokračovali úkony, které jsou běžné i během průběhu základní části. Po jejich splnění se většina týmu přemístila do posilovny, kde byla v plánu druhá část tréninku, tentokrát již pod taktovkou Aleše Pařeza.

Michalové Birner a Plutnar však dokončili trénink ještě individuálně. Zatímco první jmenovaný kroužil kolem branek co nejvyšší rychlostí, urostlý bek pálil od modré čáry.

Tygři budou mít na co nejlepší sehrání dva týdny. Poté začínají přípravné zápasy. První je stanoven na druhého srpna, kdy do Liberce přijedou chomutovští Piráti.

Fotografie z tréninku naleznete zde.

První trénink na ledové ploše 2016/2017 udělování pokynů

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit