Bílí Tygři Liberec

Tygří kabinu navštívil primátor Liberce Tibor Batthyány

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ve středu dopoledne přivítali Bílí Tygři ve své kabině vzácnou návštěvu. Před dopoledním tréninkem zavítal do Home Credit Areny primátor města Liberce Tibor Batthyány. Ten ještě jednou pogratuloval týmu k zisku mistrovského titulu a přinesl hráčům pamětní plaketu.

Tentokrát pro změnu přivítali Bílí Tygři primátora města na své domovské půdě, přímo ve své kabině. "Tehdy při setkání na radnici projevil pan primátor přání se s vámi ještě jednou potkat a ocenit věcným darem náš úspěch. První setkání bezprostředně po zisku titulu bylo přecejen hodně hektické a rychlé," připomněl generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech na úvod schůzky.

Spolupráce klubu a města je důležitá především pro fungování mládežnické Tělovýchovné jednoty. A právě v této otázce došlo dle Jecha i díky vybojovanému titulu ke zlepšení. "Náš první tým je výkladní skříní klubu, ale je třeba zmínit, že je tu ještě dalších 300 dětí, které oblékají dres Bílých Tygrů. V tomto ohledu je potřeba mimořádná spolupráce s městem. To se v posledních letech děje a jsme rádi, že existuje určitý posun," poznamenal Jech.

Primátor Tibor Batthyány dodal, že Bílí Tygři svými výsledky nedělají reklamu pouze sami sobě. "To, co Tygři pro Liberec odvádějí, není jen to, že jste získali titul. Jste trvalou marketingovou značkou, určitým brandem Liberce, a slávu města šíříte i za jeho hranice. Za to vám musím velmi poděkovat," vysvětloval s úsměvem.

Primátor v kabině 1

Do kabiny zavítal s připravenou ručně vyrobenou plaketou, kterou předal do rukou kapitána Branka Radivojeviče. "Slíbil jsem, že jako odměnu za titul dáme nějaké peníze na mládež, o čemž už mluvil Ctibor Jech. A k tomu jsem také slíbil, že vám něco předáme, což se na konci dubna narychlo nestíhalo," připomínal primátor.

Ani tygří kapitán však nepřišel s prázdnou. "Také pro vás máme malý dáreček. Za nás za všechny mohu slíbit, že se budeme snažit, abychom opět dělali městu co nejlepší reklamu," slíbil Radivojevič, jenž předal primátorovi zarámované foto A týmu Bílých Tygrů s podpisy hráčů.

Na závěr přidal Tibor Batthyány ještě jedno přání. "Chtěl bych říct, že to tu vždy fungovalo trochu jinak, než jinde. Když někdo hrál za Liberec, nebyl to jen kontrakt a kšeft. Byl to prostě srdcem Tygr. A právě tak to tu platí i nadále. Všem vám ještě jednou děkuju a rád bych tu za rok byl s plaketami a takovouto zdravicí znovu."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit