Bílí Tygři Liberec

Tygři budou chtít proměnit první mečbol! Páté čtvrtfinále startuje od 18 hodin

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Pátý zápas čtvrtfinálové série už znovu přivítá Home Credit Aréna. Od té plzeňské se v názvu liší jedním slovem, pro hráče má však úlohu daleko větší. Před vlastními fanoušky se budou snažit ukončit sérii a postoupit do semifinále.

Zase doma! V Plzni to bylo nadmíru těžké

Po čtyřech vzájemných duelech vedou Tygři 3:1 a na domácí led tak zamířili s náskokem v zádech. Zápasy v Plzni však rozhodně nebyly jednoduché, během prvního měření sil v Home Monitoring Aréně domácí vstřelili hned šest branek a vyhráli 6:3.

V druhém utkání naopak naše mužstvo soupeři téměř vůbec nic nedovolilo a vyhrálo 4:0. O góly se postarali Vladimír Svačina, Petr Jelínek, Branko Radivojevič a Dominik Lakatoš. Střetnutí se přiostřovalo jak na ledě, tak na tribunách. Michal Bulíř po druhém zápase pochválil fanoušky. „Trochu mě mrzí lidé, kteří řvou na hokeji až vulgárně. Jsem vděčný za naše fanoušky a za to, jací jsou. Jsem rád za to, jak se chovají. To, co se stalo v Plzni k hokeji nepatří," řekl šikovný útočník.

Mečbol číslo 1! Cesta do semifinále nebude jednoduchá

Ne nadarmo se říká, že poslední krok bývá nejtěžší. Západočeši nemají, co ztratit a jednoznačně budou chtít sérii vrátit zpět před své vlastní fanoušky. Tygři ale mají příležitost sérii ukončit. V aktuálním ročníku ještě během play-off v Home Credit Aréně neprohráli, vloni pouze jednou.

Reportáž po prvním utkání v Plzni:
Reportáž po druhém utkání v Plzni:

Řešit se také bude gólmanská otázka. Ján Lašák dovedl svůj celek v obou domácích zápasech k vítězství, Roman Will naopak vychytal první čisté konto během play-off v kariéře. Ustál navíc bouřlivou plzeňskou atmosféru.

Rozhovor s kapitánem po čtvrtém utkání v sérii

Minulým utkáním nechybělo vůbec nic. Diváci viděli šance, góly a na západě Čech i nefalšovanou bitvu. Na to, jak jistě opět atraktivní duel ve čtvrtek dopadne, si budeme muset počkat do středečního odpoledne. Zápas startuje s úderem osmnácté hodiny. Buďte u toho!



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit