Bílí Tygři Liberec

Suchá příprava se chýlí ke konci, Tygři už pomalu vyhlížejí led

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Od 22. května se Tygři pilně připravují na nový ročník převážně na suchu. Tradiční neoblíbená dřina se ovšem pomalu chýlí ke konci, poslední suchý trénink čeká naše hráče v pátek.

Suchá příprava nebývá oblíbeným obdobím, zároveň však jde o nezbytnost každé sezony. Pod vedením kondičního trenéra Aleše Pařeze tak Bílí Tygři už od konce května nabírají kondici, z níž pak budou těžit v průběhu celého následujícího ročníku. Nutno dodat, že právě v obou předchozích úspěšných sezonách se našemu týmu dařilo prodávat skvělou kondici až do závěrečné fáze play-off.

Osvědčenou suchou přípravu pod Alešem Pařezem si navíc Tygři dle tradice rovněž zpestřili týdnem na ledové ploše, kde se představili v červnu. Hráče čekalo i příjemné zpestření v podobě fotbalové exhibice v Rozstání nebo účasti na charitativním florbalovém turnaji v Benátkách nad Jizerou.

Od 10. července na led

Týdny suché dřiny se však chýlí ke konci. Celý tento týden se ještě svěřenci Filipa Pešána budou hlásit k tréninkům na suchu, ten páteční však bude na dlouhou dobu poslední. Následně totiž Bílé Tygry čeká týdenní volno, které potrvá do 9. července a bude zároveň poslední dovolenou, kterou si hráči před ostrým startem sezony užijí.

V pondělí 10. července vyjedou naši hráči znovu na led a odstartují druhou fázi přípravy. Během ní by měli sehrát tři přípravné duely, jejichž definitivní rozpis naleznete v tomto týdnu na našem webu. První z nich by měl Tygry čekat 28. července proti Spartě.

Zároveň už bude během přípravy na ledě vše postupně směřovat k prvnímu soutěžnímu utkání, které Bílí Tygři sehrají za necelé 2 měsíce, 24. srpna, proti švédskému Växjö v hokejové Lize mistrů. Už brzy tedy naši hráči vyrazí zpět do boje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit