Bílí Tygři Liberec

Staň se Tygrem i ty! Náborová akce Bruslení s Tygry již 10. června!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Chcete se stát Tygrem na delší dobu nebo třeba jen pár chvil? Nyní máte tu nejlepší příležitost! V sobotu 10. června se uskuteční opět po roce akce Bruslení s Tygry, která je určena pro všechny!

Máte doma malého Tygra? Chcete vědět, jestli je pro něj hokej to právě? Nebo se chcete setkat s hráči A-týmu Bílých Tygrů? Bruslení s Tygry Vám dává skvělou příležitost. Ideálně je určena pro chlapce i dívky ročníků 2010-2013. Stačí mít zájem hrát hokej!

Trénink povedou zkušení trenéři přípravek Jan a Libor Daňkovi a také bývalý hráč Bílých Tygrů, v současnosti rovněž trenér, Jiří Moravec. Akce se ale zúčastní také hráči současného kádru A-týmu. Hokejisté se budou aktivně účastnit tréninku, předvedou některé dovednosti, ale určitě bude čas i na povídání a podpisy.

Jediné, co bude potřeba k úvodnímu tréninku, jsou brusle, rukavice a helma, přičemž stačí i ta cyklistická. Nezapomeňte vybavení, dobrou náladu a dorazte v sobotu 10. června od 13:00 do liberecké Svijanské Arény. Sraz bude ve zmiňovaný čas na recepci haly míčových sportů (dle navigace). Samotný program na ledě začne o patnáct minut později, plánový konec akce je nastaven na 15 hodin.

STAŇ SE TYGREM I TY!

Náborový článek foto dva

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit