Bílí Tygři Liberec

Roman Will zvolen fanoušky Hvězdou měsíce listopadu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Stejně jako za měsíc říjen putuje individuální ocenění Hvězda měsíce vyhlašované webem Hokej.cz do kabiny Bílých Tygrů! A také tentokrát je jím brankář. Na Jána Lašáka úspěšně navázal jeho mladší kolega, Roman Will.

Stejně jako Lašák měl Will na konci hlasování značný náskok. Na rozdíl od svého zkušenějšího spoluhráče však celé anketě vévodil od samého začátku hlasování. V konkurenci Tomáše Rolinka z Pardubic a Lukáše Pecha ze Sparty nakonec zvítězil téměř o dvě stovky hlasů!

Zatímco Roman Will celkem posbíral od fanoušků na facebookových stránkách v hlasování 326 hlasů, druhý Rolinek pouze 141. Třetí Pech pak získal 82 hlasů. Ani součet obou konkurentů by tak na překonání Romana Willa nestačil.

Není se však čemu divit. V devíti zápasech inkasoval pouze sedm branek, pětkrát vychytal čisté konto. Před startem listopadu přitom v české extralize na první nulu stále čekal! Také další statistiky měl Will vynikající. Úspěšnost zákroků dokonce vytáhl nad 97 % a i díky jeho výkonům se Tygrům podařilo zvítězit dvanáctkrát v řadě.

S tímto průnikem si nakonec Roman Will poradil

Posunul se rovněž do čela brankářských statistik, v rámci extraligy má nejnižší průměr inkasovaných branek a nejvyšší úspěšnost zásahů. Díky tomu si vysloužil i premiérovou pozvánku do českého národního týmu. Nyní k němu přidal i cenné individuální ocenění.

Zajímavé je ovšem toto ocenění i z týmového pohledu - z dosavadních tří anket se už dvakrát radoval právě jeden z Bílých Tygrů. Dokáže na Lašáka a Willa v prosinci někdo ze spoluhráčů navázat?

Roman Will zastavil puk svojí vyrážečkou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit