Bílí Tygři Liberec

První zastávkou tygří roadshow byl Jablonec nad Nisou

Date of publication Author Jan Kousal

Jablonec nad Nisou - Kolotoč oblíbených tygřích roadshow se znovu po roce rozeběhl, aby opět bavil příznivce Bílých Tygrů. Startovní destinací byl Jablonec nad Nisou, kde se show potkala s pozitivními ohlasy. „Je to skvělý nápad!“ kvitovali návštěvníci akce ze sousedního města.

Pestrý program plný soutěží a zajímavých cen přilákal na Mírové náměstí v sousedním Jablonci nad Nisou fanoušky všech generací. Nechyběl fanshop doplněný o speciální mistrovskou kolekci, své umění předvedly liberecké roztleskávačky Tigers Cats a součástí show byla i autogramiáda hokejistů Adama Jánošíka, Daniela Špačka a Tomáše Havlína. Ti se dokonce s některými šťastlivci poměřili ve hrách na playstationu. „Je parádní, když se Tygři rozjedou za svými příznivci,“ ocenili jablonečtí návštěvníci.

„Jablonec byl první zastávkou roadshow, takže jsme si vyzkoušeli, jak některé věci na lidi fungují. Poprvé jsme zapojili soutěže na playstationu, což se nám parádně osvědčilo. Jsme šťastní, že náměstí se zaplnilo. Největší atrakcí je tradičně přítomnost hokejistů A-týmu. Už to tak bývá, že poté, co hráči odejdou, obecenstvo prořídne. Nicméně show jede dál,“ říká o oblíbené akci tiskový mluvčí Bílých Tygrů Martin Kadlec.

Pozitivně vnímají akci i samotní hokejisté. „Myslím si, že je to skvělý nápad. Takto můžeme přilákat více a více diváků do arény. Sem do Jablonce přišla spousta fanoušků, což je super,“ poznamenal Adam Jánošík. „Jsme rádi, že tu můžeme být pro lidi a rozdat pár podpisů,“ potvrdil slova svého parťáka Daniel Špaček. Ten se v Jablonci narodil a dodnes tu i žije. „Je fajn být doma mezi svými,“ doplnil.

Zastávkou v Jablonci roadshow rozhodně nekončí. Už zítra se totiž tygří parta představí v Žitavě, poté se přesune do Turnova a vše vyvrcholí 7. září Tygřím dnem před NC Géčko. Buďte u toho a přijďte se podívat! Těšíme se na Vás!

Fotogalerii z pondělní roadshow naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit