Bílí Tygři Liberec

První permanentka na sezónu 2016/2017 už zná svého majitele

Date of publication Author Martin Kadlec

Přesně v 7 hodin a 10 minut se dočkal první fanoušek Bílých Tygrů Liberec a stal se šťastným majitelem permanentní vstupenky na sezónu 2016/2017. To vše po dlouhých deseti hodinách nekonečného čekání! Marek Felcman se totiž před dveřmi Rotundy v areálu Home Credit Areny objevil už v neděli v devět hodin večer.

Tímto „výkonem“ překonal i loňského prvního permanentkáře Romana Fotra, který k Rotundě dorazili „pouze“ v 1 hodinu a 57 minut po půlnoci.

Majitel permice č. 1 Marek Felcman
"Věděl jsem, že vloni tu byl první permanentkář asi ve dvě ráno, tak jsem si pospíšil," popisuje Marek Felcman, „dorazil jsem včera večer a od té doby tu čekám. V noci byla docela zima, tak jsem neustále chodil a poslouchal muziku. Asi ve čtvrt na dvě ráno dorazil druhý v pořadí. Potom už čas ubíhal rychleji, mohli jsme si povídat,“ vypráví novopečený majitel permanentky 2016/2017.

Čekání se vyplatilo. Krátce po sedmé ranní to byl právě on, kdo ze dveří Rotundy vyšel s první dlouhodobou vstupenkou na novou sezónu. Marketingová manažerka Bílých Tygrů Barbora Saitlová Markovi závdavkem vzápětí předala dres z limitované mistrovské edice s podpisy hráčů, tričko se speciálním potiskem a řadu dalších dárků, včetně permanentky na hudební festival Benátská. Poté následoval slavnostní přípitek.

"Musím uznat, že Marek Felcman nás překvapil. Čekali jsme, že první fanoušci by se mohli u Rotundy scházet v pondělí nad ránem, ale čekat tu od devíti večer, to je opravdu výkon. Je skvělé, že máme v Liberci takové skalní příznivce a teď nemluvím jen o nejrychlejším z nich, ale o všech, kteří si neváhali přivstat a v tomto chladném počasí před Rotundou prostáli několik hodin", vysekla poklonu tygřím fanouškům Barbora Saitlová.

První majitelé permanentek také hojně využili možnosti dát si připravenou snídani, kávu, čaj nebo sekt a jahody. Mnozí z nich pak vyrazili také na krátkou prohlídku kabiny „A“ týmu. Ve 3 hodiny odpoledne bylo prodáno už přes 150 permanentek.

Akce

Další fotografie si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit