Bílí Tygři Liberec

Program Pojď hrát hokej připravuje Týden hokeje!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Máte doma potenciálního malého Bílého Tygra, ale nevíte, kdy by měl s hokejem začít? Již koncem ledna pořádá program Pojď hrát hokej podporovaný Českým svazem ledního hokeje akci Týden hokeje, do kterého se zapojí také náš klub. Přiveďte na akci i svou ratolest!

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky jsou navíc připraveny hodnotné ceny. Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Týden hokeje proběhne od 23. do 29. ledna, v Liberci se na něj můžete těšit 28. ledna! Akce je zaštiťována programem Pojď hrát hokej.

Jak proběhl podzimní Týden hokeje si můžete prohlédnout v následujícím videu.

Pojď hrát hokej

Program Pojď hrát hokej je čtyřletým rozvojovým projektem Českého svazu ledního hokeje, který navazuje na předchozí aktivity realizované pod tímto názvem a zaměřené především na podporu náborů v hokejových klubech. Program má ve své nové podobě i nadále napomáhat klubům v jejich snaze přivést nové děti na zimní stadiony, avšak vedle toho se v daleko větší míře zaměřuje na komunikaci směrem k rodičům potenciálních i stávajících hokejistů.

Vytvářený obsah je určen především rodičům dětí ve věku 4 - 10 let a má jim pomoci získat přehled o rozsahu tréninku v ledním hokeji, jeho náplni a specificích v jednotlivých vývojových etapách dítěte. Vedle předávání odborných informací je cílem komunikace pobavit děti i rodiče a ukázat jim krásu ledního hokeje a jeho unikátnost mezi ostatními sporty.

V neposlední řadě má komunikace napomoci s vyvracením některých mýtů, které o ledním hokeji dětí a mládeže existují. Mezi ty největší mýty patří například vysoká finanční nákladnost pro rodiče, nebezpečnost či přílišná fyzická náročnost hokeje.

Více o programu Pojď hrát hokej naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit