Bílí Tygři Liberec

Prodej vstupenek na 6. čtvrtfinále startuje ve středu ráno!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Série s Hradcem Králové se ještě jednou vrátí do Home Credit Areny. Nenechte si utkání 6. čtvrtfinále ujít! Prodej vstupenek startuje už ve středu v 7:00 předprodejem pro majitele permanentních vstupenek, v pátek na něj naváže volný prodej!

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2017/2018 pak mají předkupní právo na vstupenky. Tohoto práva mohou využít od středy 21. března do čtvrtka 22. března. Lístky budou vydávány pouze po předložení permanentní vstupenky.

Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupné na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly. Otevírací doba Rotundy bude v těchto dnech rozšířena – od 7:00 do 18:00 bez polední přestávky.

V pátek 23. března v 7:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou. I pro volný prodej bude platit omezení maximálního počtu prodaných vstupenek na jednoho nakupujícího. V play-off klub nebude uplatňovat plovoucí ceny, kdy je cena vstupenky v předprodeji levnější než v den zápasu.

Online

Vstupenky na play-off budou nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu a na tradičních předprodejních místech sítě TicketPro bude možný až v den spuštění volného prodeje, tedy ve pátek 23. března od 7:00. Veškerý další nákup, včetně nákupu vstupenek do 4. patra, které nebudou nabízeny online, bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 170 Kč ve 4 N.P. do 300 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čf

Plán předprodeje vstupenek pro 6. čtvrtfinále Generali play-off Tipsport Extraligy

Předkupní právo pro majitele permanentních vstupenek
Středa 21. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
čtvrtek 22. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)

Volný prodej, online a síť TicketPro:
pátek 23. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
sobota 24. března: 7:00 – do zahájení utkání (POZOR, začátek utkání už v 11:00)

Do hloučku přijeli i obránci

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit