Bílí Tygři Liberec

Prodej permanentních vstupenek na sezonu 2017/18 startuje v pondělí v 8 hodin!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už v pondělí 22. května bude zahájen prodej permanentních vstupenek na extraligový ročník 2017/2018. Vicemistři z Liberce si připravili pro nejrychlejší permanentkáře nové sezóny opět několik překvapení, dárků a zážitků. Přijďte si své místo v Home Credit Areně zajistit včas!

Prodejní místo na Rotundě v areálu Home Credit Areny bude otevřeno už od 8:00 (oproti obvyklým 9:00) a ten, kdo si přijde pro permanentku v následujících 90 minutách, se může těšit na lehkou snídani nebo na volnou permanentní vstupenku na hudební festival Benátská (pro prvních 20 permanentkářů). Majitel vůbec první permanentky obdrží také Tygří dres podepsaný hráči A-týmu.

Vedle speciálních dárků v den zahájení prodeje se mohou všichni majitelé nových permanentních vstupenek těšit také na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení zejména v letních měsících (k vyzvednutí bude až do 30. 9. 2017). Nově ke každé permanentce přináleží také slevová karta na zboží Adidas v prodejně Lion Sport a poukaz na 100 Kč, který lze uplatnit ve fanshopu Bílých Tygrů či při nákupu občerstvení na ochozu Home Credit Areny.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou pak slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na novou sezónu zaručuje rovněž volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Champions Hockey League.

Cena a systém prodeje

Permanentní vstupenky se budou prodávat ve stejném režimu jako v předcházející sezóně a jen s mírným navýšením ceny. Ta se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 4 800 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 220 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, se slevou budou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.

ČS Klub

Do Česká Spořitelna Klubu bude permanentní vstupenka stát nově od 9 500 Kč. K navýšení ceny v této kategorii přistoupili Bílí Tygři po dlouhých 7 letech. Výrazně se však „klubovkářům“ rozšíří nabídka cateringu a dalších služeb v zázemí této speciální tribuny. Větší kapacitu dostane oblíbená kavárna, nabídka jídel bude bohatší a v dětském koutku se objeví modernější herní konzole i nejnovější hry. Celkově se hokejový zážitek v ČS Klubu více přiblíží komfortu ve VIP patře Home Credit Areny.

grafika jsme zpět

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit