Bílí Tygři Liberec

Připomeňte si zlatou jízdu loňským play-off!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Přestože ještě zbývá odehrát čtyři extraligová kola, Bílí Tygři již mají jistotu play-off. Opět se tedy můžeme těšit na skvělou show přímo v liberecké Home Credit Areně. Vzpomínáte si ještě na tu loňskou?

Emoce, boje na ostří nože, radost i zklamání, euforie i smutek – to vše přináší hokejové vyřazovací boje. Každopádně jsou to velké a nezapomenutelné zážitky! I ty si ale občas stojí za to připomenout. Proto je tu video z loňské báječné jízdy Bílých Tygrů základní částí i play-off dramaty. Některé ze záběrů už jste možná viděli, mnohé budou nové a unikátní. Na všechny je ale znovu radost se podívat!

Cesta za titulem začala už v základní části. Bílí Tygři si v ní počínali takřka bezchybně a trhali jeden rekord za druhým. Ten asi nejpodstatnější si připsali v celkovém bodovém zisku, když si během 52 extraligových kol připsali na konto 118 bodů! K překonání dosavadního pardubického maxima by přitom stačilo i o šest méně.

Skvělá jízda pokračovala i ve vyřazovacích bojích. Tygři během čtvrtfinálové série s Chomutovem a Mladou Boleslaví ani jednou neklopýtli. Ve finále čekala poslední překážka v podobě pražské Sparty a následovala parádní série se zlatou tečkou! Po celkem čtrnácti zápasech play-off mohli Bílí Tygři pozvednout nad hlavy pohár pro mistry extraligy!

Už brzy začne play-off 2016/17. Nalaďte se na něj připomenutím předchozího ročníku! Také tentokrát se navíc můžete těšit na skvělou show. Buďte u toho!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit