Bílí Tygři Liberec

Předprodej vstupenek na semifinále startuje už v pondělí!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po pátečním vítězství nad Plzní si Tygři zajistili postup do semifinále Generali play-off Tipsport extraligy! První dva domácí duely s Chomutovem se odehrají 31. března a 1. dubna a už od pondělí si můžete zajistit vstupenky!

Systém vstupenek na semifinále

Jako vždy v play-off mají výhodu přednostního práva nákupu vstupenek majitelé permanentek na základní část. Předprodej pro ně bude otevřen v pondělí, v úterý a ještě také ve středu 29. března dopoledne. Otevírací doba na Rotundě ve Sport Parku Liberec bude tradičně upravena od 7 hodin do 18 hodin bez polední přestávky.

Oproti čtvrtfinále je tu však podstatná změna. Ke své permanentce si už budou moci jejich držitelé zakoupit pouze jeden lístek navíc, tedy dohromady maximálně dvě vstupenky na jednu permanentku. Majitelé klubových sedaček mají samozřejmě také na tyto zápasy vstup v ceně své celosezónní vstupenky. Mohou rovněž využít akci nákupu jedné vstupenky navíc.

Od středeční jedné hodiny vypukne také volný prodej vstupenek na první dva zápasy semifinále. Probíhat bude až do samotného prvního zápasu, případně do vyprodání kapacity Home Credit Areny. I pro volný prodej platí pro semifinále omezení na maximálně dvě vstupenky na osobu.

Ceny

Pro semifinále se ceny oproti čtvrtfinálové sérii zvýšily jen minimálně. Pohybují se od 190 Kč ve 4 N.P. do 330 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

tabulka ceny play-off

Otevírací doba na Rotundě před semifinále

pondělí 27. března 7-18 hodin (předprodej pro permanentkáře)
úterý 28. března 7-18 hodin (předprodej pro permanentkářej)
středa 29. března 7-12 hodin (předprodej pro permanentkáře)
středa 29. března 13-18 hodin (volný prodej)
čtvrtek 30. března 7-18 hodin (volný prodej)
pátek 31. března 7 hodin až do začátku utkání (volný prodej)
Tabulka prodej 0001

Pozn.: Ve středu budou mezi 12 a 13 hodinou obslouženi do té doby čekající majitelé permanentek na základní část, následně od 13 hodin vypukne volný prodej.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit