Bílí Tygři Liberec

Předprodej vstupenek na play-off odstartoval, první fanoušci stáli frontu od pěti hodin

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V pondělí v devět hodin odstartoval předprodej vstupenek na letošní play-off. Hned v první možný termín si přišlo lístky zajistit několik desítek fanoušků, kteří neváhali strávit pořádnou porci času ve frontě. Na každý zápas zmizelo během tří hodin 1 100 vstupenek.

O lístky na první zápasy čtvrtfinále play-off, které již mají Bílí Tygři zajištěné, byl hned v první den předprodeje velký zájem. Přestože byl zatím prodej omezen pouze na permanentkáře, fronta se před Rotundou u Home Credit Areny stála už několik hodin před samotnou otevírací dobou.

Mezi prvními se dostalo na fanynku Janu. "Byla jsem tu už od pěti od rána. Chtěli jsme mít místa na play-off zajištěná, kupovala jsem i lístky pro rodinu," vysvětlovala s tím, že i když by si ráda pospala trochu déle, lístky na čtvrtfinále pro ni byly prioritou.

Ve frontě zdaleka nebyla sama. Před spuštěním prodeje už na své lístky netrpělivě čekaly celé dva zástupy fanoušků. "Dorazili jsme sem asi v sedm. Už tou dobou jsem přitom stál asi jako devátý nebo desátý v řadě," popisuje s úsměvem fanoušek Karel, a jeho kamarád Tonda dodáva: "Já byl ve skutečnosti taky před ním, ale jak jsme čekali dlouho, musel jsem si odskočit a to víte, má asi o třicet kilo víc, rvát se s ním nemůžu!"

Vstupenky 2

Oba ráno dle svých slov spojili přijemné s užitečným. "Vlastně jsem přišel do velké míry tady kvůli Tondovi, abychom si v klidu pokecali a získali u toho vstupenky," smál se Karel.

Všichni nakonec po deváté hodině odcházeli spokojeni se zajištěnými místy na čtvrtfinále. Permanentkáři mají takto možnost zajistit si své místo až do 3. března, od 6. března začne volný prodej pro všechny ostatní fanoušky. Více informací o prodeji lístků na čtvrtfinále naleznete zde.

tabulka ceny play-off

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit