Bílí Tygři Liberec

Předprodej vstupenek na play-off je v plném proudu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Stále jste si ještě nezajistili svá místa pro čtvrtfinále play-off? Neváhejte! Předprodej pro permanentkáře je již v plném proudu. Vstupenky bude možné zakoupit také v neděli před extraligovým utkáním s Kometou Brno!

Od pondělí 20. února do pátku 3. března mohou všichni majitelé permanentních vstupenek využít svého předkupního práva na svá místa. V pondělí 6. března pak bude zahájen volný prodej vstupenek na první dva duely čtvrtfinále.

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2016/2017 pak mají předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. Tohoto práva mohou využít pondělí 20. února do pátku 3. března. Lístky budou vydávány pouze po předložení permanentní vstupenky.

Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupné na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

Ve pondělí 6. března v 9:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou. I pro volný prodej bude platit omezení maximálního počtu prodaných vstupenek na jednoho nakupujícího. V play-off klub nebude uplatňovat plovoucí ceny, kdy je cena vstupenky v předprodeji levnější, než v den zápasu.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 160 Kč ve 4 N.P. do 280 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Online

Vstupenky na play-off budou nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu bude možný až v den spuštění volného prodeje. Veškerý nákup bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny v areálu Sport Parku. Otevírací doba bude v případě potřeby upravena. Po dobu play-off bude Rotunda ve všední dny otevřena bez polední přestávky nepřetržitě od 9:00 do 18:00.

tabulka ceny play-off

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit