Bílí Tygři Liberec

Poslední utkání mistrovského roku 2016 ve zlatých barvách

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Rok 2016 bude v historii Bílých Tygrů navždy zapsán zlatým písmem. 24. dubna 2016 se Liberec, jako teprve jedenácté hokejové město, zařadil na seznam českých hokejových mistrů. 30. prosince odehrají úřadující mistři poslední domácí utkání „mistrovského roku“, když v Home Credit Areně hostí Olomouc. Tento zápas odehrají Bílí Tygři netradičně, ale stylově ve speciálních dresech ve zlatobílé barevné kombinaci.

„Tímto utkáním chceme všem, kdo mají rádi liberecký hokej, ještě jednou připomenout ty nádherné okamžiky při zisku mistrovského titulu“, říká marketingová manažerka klubu Barbora Saitlová, „„V rámci úvodního ceremoniálu tohoto výjimečného utkání si připomeneme okamžiky loňské sezóny a také její jedinečnou atmosféru. Rok 2016 je pro Bílé Tygry zlatým a proto jej chceme zakončit ve zlatých barvách.“

V limitované sérii dresů odehrají Bílí Tygři pouze toto jediné utkání a vzápětí po skončení duelu s Olomoucí se na klubovém webu rozjede elektronická dražba těchto výjimečných trikotů. Jak ale upozorňuje Barbora Saitlová, nejen jich.

Barbora Saitlová:

„Zlaté dresy jsou pro nás pro všechny především připomínkou úspěchu v minulém extraligovém ročníku, proto se v aukci kromě trikotů se jmenovkami hráčů aktuálního kádru, objeví také dresy opor, které se zasloužily o titul a v našem klubu už nepůsobí. Konkrétně kapitána Jana Výtiska, brankáře Marka Schwarze a útočníků Birnera, Řepíka, Vampoly, Valského, Bakoše a Jonáka. Věříme, že i o tyto dresy, a možná hlavně o tyto dresy, bude v aukci velký zájem.“

Vyvolávací cena jednotlivých dresů bude 2000 Kč a dražit bude možné až do konce měsíce ledna 2017. Výtěžek aukce poputuje na podporu mládežnických hokejových týmů v Liberci.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit