Bílí Tygři Liberec

Pod Ještěd zavítá druhý Hradec. Začíná se netradičně již v 17 hodin!

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Bílí Tygři se chystají vstoupit do druhé poloviny základní části a rozhodně je nečeká nic jednoduchého. Na led Home Credit arény vyjedou hokejisté aktuálně druhého Hradce Králové. Atraktivní duel startuje netradičně již v 17 hodin!

Hurá do druhé poloviny!

Soubojem Bílých Tygrů s Hradcem Králové začíná pro oba týmy druhá poloviny základní části. V té první si oba týmy vedly naprosto odlišně. Mountfield se po nevýrazném úvodu soutěže vyšplhal až na druhé místo, svěřenci Filipa Pešána naopak balancují na hraně postupu do předkola play-off. Aktuálně by se jedenáctí Severočeši do vyřazovacích bojů nevešli.

Bilance šelem z posledních zápasů připomíná horskou dráhu. Když Tygři porazili Kometu a následně Jihlavu, vyhoupli se do středu tabulky. Ten ale letos v žádném případě není klidný, a tak se z něj Liberec stěhoval poté, co nestačil na Plzeň a Vítkovice.

Další úspěšný zákrok Romana Willa

Skálopevný Rybár a nebezpečné přesilovky

Hradecké hokejisty aktuální forma rozhodně trápit nemusí. Z posledních osmi duelů neuspěli hráči Mountfieldu jen ve východočeském derby s Pardubicemi, což jim mimochodem dává naději na první místo v tabulce. Sýkorovi svěřenci by však museli v Liberci vyhrát a následně doufat v zaváhání vedoucí Plzně.

Co stojí za hradeckým úspěchem? Je to především obrovská forma slovenského brankáře Patrika Rybára, jenž s přehledem vévodí všem extraligovým statistikám. Dalším klíčem jsou přesilové hry, které Mountfield ovládá opravdu výborně. Lepší úspěšnost mají v současnosti jen třinečtí Oceláři.

Jaroslav Vlach poslal soupeře k zemi

Pozor na brzký začátek!

V probíhajícím ročníku na sebe týmy Liberce a Hradce narazily dvakrát. Obě utkání měla podobný scénář s jiným vítězem. Zatímco v úvodním kole celého ročníku dominovali Bílí Tygři, zatím poslední duel patřil Mountfieldu.

Komu bude patřit třetí letošní střetnutí, uvidíme v pátek. Bílí Tygři budou jistě hladoví a odhodlaní posunout se v tabulce výše. Utkání začne netradičně již v 17 hodin!

Bílí Tygři Liberec versus Mountfield HK


Počet zápasů: 18
Bilance: 8 – 2 – 0 – 2 – 6
Skóre: 48:48

Sestřih posledního domácího utkání s Mountfieldem:

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit