Bílí Tygři Liberec

Permanentní vstupenky na domácí zápasy Bílých Tygrů v sezóně 2016/2017 budou v prodeji od 16. května!

Date of publication Author Redakce

15. extraligová sezóna bude pro Bílé Tygry první, do které vstoupí v roli úřadujících mistrů. Prodej permanentních vstupenek na nový extraligový ročník 2016/2017 bude zahájen už v pondělí 16. května od 7:00.

Cena permanentek zůstává stejná jako v předchozích 3 sezónách a Bílí Tygři navíc znovu při nákupu zvýhodní majitele permanentek z minulé sezóny, jako odměnu za klubovou věrnost. Permanentní vstupenka svým majitelům zajistí vstup zdarma na šest utkání základní části (z 26 celkově) a na všechny domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Ligy Mistrů a v přípravě. Klubová věrnost
Majitelům permanentních vstupenek z minulé sezóny znovu rezervujeme jejich oblíbená místa a to od zahájení prodeje 16. 5. až do 30. 6. 2016. Novou permanentku pořídí za stejnou částku jako vloni a těšit se mohou na tradiční bonusy včetně předkupního práva na zápasy play-off.

Akce

Volný prodej
Sedadla vloni neobsazena permanentkou budou ve volném prodeji také již v pondělí 16. května, cena permanentky však bude o 200 Kč vyšší, než v případě stávajících permanentkářů.

Děti opět jen za 1 Kč
V nové sezóně bude znovu platná výrazná sleva pro děti do 140 cm. Dětské permanentky do 2. a 3. kategorie budou stát shodně pouze 1 000 Kč, ale ještě výraznější sleva pro děti do 140 cm bude u jednorázových vstupenek. Cena vstupenky zůstává symbolická - 1 Kč.

Akce

Bonus karta
Zadní strana permanentky bude opět opatřena vizuálem stále oblíbenějšího programu „BONUS KARTA“, který nabízí mnoho cenových či množstevních výhod, a to jak přímo v Home Credit Areně a Sport Parku Liberec, tak i mimo tento areál.

bonus

Prodej a online prodej permanentních vstupenek
Permanentní vstupenky je možné zakoupit online prostřednictvím sítě TicketPro a to stejným a velmi pohodlným způsobem, jako v případě jednorázových vstupenek. Tato služba se ovšem netýká loňských permanentkářů s předkupním právem. Samozřejmostí je pak prodej permanentních vstupenek na Rotundě v areálu Home Credit Areny a na předprodejním místě v Turnově.

  • Nákup online v síti TicketPro pro nové permanentkáře uskutečníte zde:

    TicketPro

  • Permanentka nabitá penězi
    Permanentkáři budou moci prostřednictvím svých karet znovu platit v době konání zápasů ve všech bufetech na ochozu Home Credit Areny. Stačí si svou kartu dobít finančním obnosem, u některého ze stánků. V řešení je také možnost dobíjet permanentní kartu podobným způsobem i pro vstup na utkání play-off tak, aby majitelé permanentek nemuseli osobně nakupovat jednotlivé vstupenky přímo na Rotundě Home Credit Areny.

    Akce

    Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

    Sdílet

    Nejnovější video

    Trénink pohledem T.J. Melancona

    Nejnovější články

    Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

    Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

    Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

    Z našeho fanshopu

    Kšiltovka PO 2024

    250 Kč
    Koupit

    Klíčenka s kovovým plíškem

    55 Kč
    Koupit

    Kšiltovka funkční modrá

    350 Kč
    Koupit

    Hokejka dřevěná brankářská

    185 Kč
    Koupit