Bílí Tygři Liberec

Permanentní vstupenky na domácí zápasy Bílých Tygrů v sezóně 2016/2017 budou v prodeji od 16. května!

Date of publication Author Redakce

15. extraligová sezóna bude pro Bílé Tygry první, do které vstoupí v roli úřadujících mistrů. Prodej permanentních vstupenek na nový extraligový ročník 2016/2017 bude zahájen už v pondělí 16. května od 7:00.

Cena permanentek zůstává stejná jako v předchozích 3 sezónách a Bílí Tygři navíc znovu při nákupu zvýhodní majitele permanentek z minulé sezóny, jako odměnu za klubovou věrnost. Permanentní vstupenka svým majitelům zajistí vstup zdarma na šest utkání základní části (z 26 celkově) a na všechny domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Ligy Mistrů a v přípravě. Klubová věrnost
Majitelům permanentních vstupenek z minulé sezóny znovu rezervujeme jejich oblíbená místa a to od zahájení prodeje 16. 5. až do 30. 6. 2016. Novou permanentku pořídí za stejnou částku jako vloni a těšit se mohou na tradiční bonusy včetně předkupního práva na zápasy play-off.

Akce

Volný prodej
Sedadla vloni neobsazena permanentkou budou ve volném prodeji také již v pondělí 16. května, cena permanentky však bude o 200 Kč vyšší, než v případě stávajících permanentkářů.

Děti opět jen za 1 Kč
V nové sezóně bude znovu platná výrazná sleva pro děti do 140 cm. Dětské permanentky do 2. a 3. kategorie budou stát shodně pouze 1 000 Kč, ale ještě výraznější sleva pro děti do 140 cm bude u jednorázových vstupenek. Cena vstupenky zůstává symbolická - 1 Kč.

Akce

Bonus karta
Zadní strana permanentky bude opět opatřena vizuálem stále oblíbenějšího programu „BONUS KARTA“, který nabízí mnoho cenových či množstevních výhod, a to jak přímo v Home Credit Areně a Sport Parku Liberec, tak i mimo tento areál.

bonus

Prodej a online prodej permanentních vstupenek
Permanentní vstupenky je možné zakoupit online prostřednictvím sítě TicketPro a to stejným a velmi pohodlným způsobem, jako v případě jednorázových vstupenek. Tato služba se ovšem netýká loňských permanentkářů s předkupním právem. Samozřejmostí je pak prodej permanentních vstupenek na Rotundě v areálu Home Credit Areny a na předprodejním místě v Turnově.

  • Nákup online v síti TicketPro pro nové permanentkáře uskutečníte zde:

    TicketPro

  • Permanentka nabitá penězi
    Permanentkáři budou moci prostřednictvím svých karet znovu platit v době konání zápasů ve všech bufetech na ochozu Home Credit Areny. Stačí si svou kartu dobít finančním obnosem, u některého ze stánků. V řešení je také možnost dobíjet permanentní kartu podobným způsobem i pro vstup na utkání play-off tak, aby majitelé permanentek nemuseli osobně nakupovat jednotlivé vstupenky přímo na Rotundě Home Credit Areny.

    Akce

    Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

    Sdílet

    Nejnovější video

    Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

    Nejnovější články

    VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

    VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

    Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

    Z našeho fanshopu

    Hrnek malý s logem

    89 Kč
    Koupit

    Triko jednobar.logo pánské černé

    320 Kč
    Koupit

    Poukaz dárkový 500 Kč

    500 Kč
    Koupit

    Klíčenka s kovovým plíškem

    55 Kč
    Koupit