Bílí Tygři Liberec

Permanentky od pondělí opět v prodeji, startuje také prodej vstupenek na Ligu mistrů!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po dvoutýdenní dovolené v předprodeji na Rotundě jdou od pondělí 17. července opět do prodeje permanentní vstupenky na nový ročník. Kromě nich si již můžete zajistit také vstupné na zápasy Ligy mistrů!

Jednorázové vstupné na Ligu mistrů

Už od 17. července si tak budete moci zakoupit jednorázové vstupenky na tři domácí utkání Bílých Tygrů v základní skupině prestižní Ligy mistrů. Jejich cena byla jednotně stanovena na 100 Kč, děti pak budou mít vstup za symbolickou korunu. Jiné slevy nebudou pro tato utkání nabízeny.

Právě Ligou mistrů odstartuje v závěru srpna ostrá sezona 2017/18. Už 24. srpna narazí Tygři na švédské Växjö. Hned 26. srpna pak změří síly také s velmi zajímavým a hokejově exotickým soupeřem, velškým Cardiffem. Poslední domácí zápas se švýcarským Davosem sehrají až 3. října.

Majitelé permanentních vstupenek na novou sezonu mají samozřejmě vstup na zápasy Ligy mistrů v ceně své permanentky.

Mário Bližňák při vhazování

Permanentní vstupenky

Zpět v prodeji se od pondělí objeví také permanentní vstupenky, které si budete moci zajistit přímo na Rotundě nebo online pomocí sítě Ticketpro. Oproti dosavadnímu průběhu prodeje je jedinou změnou konec předkupního práva pro majitele permanentek na minulý ročník. Jejich místa už nejsou blokována, přesto mohou stávající permanentkáři využít výhodnější cenu po předložení své loňské permanentní vstupenky.

Všichni majitelé permanentních vstupenek se mohou těšit také na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení zejména ve stávajících letních měsících (k vyzvednutí bude až do 30. 9. 2017). Nově ke každé permanentce přináleží také slevová karta na zboží Adidas v prodejně Lion Sport a poukaz na 100 Kč, který lze uplatnit ve fanshopu Bílých Tygrů či při nákupu občerstvení na ochozu Home Credit Areny.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou pak slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na novou sezónu zaručuje rovněž již zmíněný volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Champions Hockey League.

Cena a systém prodeje

Permanentní vstupenky se budou prodávat ve stejném režimu jako v předcházející sezóně a jen s mírným navýšením ceny. Ta se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 4 800 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 220 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, se slevou jsou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.

ČS Klub

Do Česká Spořitelna Klubu permanentní vstupenka nově stojí od 9 500 Kč. K navýšení ceny v této kategorii přistoupili Bílí Tygři po dlouhých 7 letech. Výrazně se však „klubovkářům“ rozšíří nabídka cateringu a dalších služeb v zázemí této speciální tribuny. Větší kapacitu dostane oblíbená kavárna, nabídka jídel bude bohatší a v dětském koutku se objeví modernější herní konzole i nejnovější hry. Celkově se hokejový zážitek v ČS Klubu více přiblíží komfortu ve VIP patře Home Credit Areny.

grafika jsme zpět

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit