Bílí Tygři Liberec

Osmifinále Ligy mistrů se blíží, vstupenky jsou stále v prodeji!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V extralize to Tygrům v posledních týdnech klape. Naváží na svou formu také v hokejové Lize mistrů? Buďte u toho! Vstupenky na osmifinále prestižní mezinárodní soutěže jsou stále v prodeji. Pomozte našim hráčům vybojovat premiérový postup mezi osmičku nejlepších!

Půjde navíc o velmi pikantní souboj. Tygři totiž poprvé v rámci této prestižní mezinárodní soutěže narazí na českého soupeře. Vítkovice neměly nijak lehkou cestu ze skupiny, v těžké konkurenci německého Krefeldu a finského Kärpätu totiž skončily na druhém místě pouze o bod před Krefeldem. Zato v play-off si počínaly až neuvěřitelně suverénně.

Proti Nitře, která naopak svou skupinu J s devíti body ovládla, nedopustily sebemenší zaváhání. Už v prvním duelu dokázaly Vítkovice zvítězit vysoko 7:0 a o postupu bylo prakticky rozhodnuto. K tomu navíc přidaly také výhru 5:0 na slovenském ledě a se skóre 12:0 jednoznačně prošly do další fáze soutěže. Dokáží je Bílí Tygři zastavit?

Oba celky na sebe už jednou narazily také v extralize a duel vyšel lépe domácím Tygrům. Ti tehdy vítkovické hokejisty přehráli 3:1 a pokazili tak bývalému kapitánovi Janu Výtiskovi návrat na led Home Credit Areny, kde ještě v minulém ročníku pravidelně nastupoval.

Dokáží naši hráči na tuto výhru navázat také v Lize mistrů? Buďte u toho! Tygři budou potřebovat každého fanouška!

Vstupenky

Vstupenky jsou v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč a je možné je zakoupit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2016/2017 mají vstup opět zcela zdarma.

Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin. Dokáží si naši hráči vytvořit dobrou pozici pro odvetu a proklouznou poprvé ve své historii mezi osm nejlepších celků Champions Hockey League? Přijďte Tygry celku podpořit! Play-off hokejové Ligy mistrů pokračuje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit