Bílí Tygři Liberec

Offline rozhovor: Ptejte se kondičního kouče Aleše Pařeze!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Letní přestávka se každý rok nese ve znamení nabírání kondice a není tedy příhodnější období, kdy byste mohli vyzpovídat kondičního trenéra Bílých Tygrů Liberec Aleše Pařeze. Proto nyní máte příležitost položit mu své dotazy v rámci offline rozhovoru.

Kondiční kouč Aleš Pařez dlouhodobě spolupracuje se špičkovými českými hokejisty a od uplynulé sezony je rovněž členem realizačního týmu Bílých Tygrů Liberec. Jeho metody se staly jedním z důležitých článků skládačky, která nakonec v ročníku 2015/16 přinesla našemu týmu první extraligový titul v klubové historii.

Nyní máte možnost položit uznávanému kondičnímu trenérovi své dotazy. Ptát se můžete v sekci Ptejte se, kterou najdete ZDE. Můžete tak činit až do 14. července.

Samotné položení otázek je jednoduché, stačí vyplnit formulář s otázkou a odeslat ho. Vaše dotazy budou poté zprostředkovány Aleši Pařezovi a jeho odpovědi se co nejdříve objeví přímo zpět v sekci Ptejte se pod jednotlivými dotazy.

Na již zmíněném odkazu si navíc můžete připomenout také již skončené offline rozhovory nebo položit otázky naší redakci.

Tomáš Mojžíš ptejte se

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit