Bílí Tygři Liberec

Oceňovaní mladých Tygrů za vzornou reprezentaci. Nově před každým zápasem A-týmu!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Správný Tygr jakéhokoliv věku by měl disponovat maximální pracovitostí na ledě i mimo něj, zároveň byl měl však klub vzorně reprezentovat. Právě tato skutečnost bude hrát velkou roli při zbrusu novém oceňování hráčů sportovních tříd, vyhlašování proběhne před každým domácím extraligovým utkáním A-týmu Bílých Tygrů.

Rozhodovat se nebude jen podle výkonů na ledové ploše, ale i mimo něj. Velkou váhu bude mít vzorná reprezentace svého klubu, pod což spadá například i prospěch ve škole.

Vyhlášený hráč zažije nevšední zážitek. Zúčastní se nástupu A-týmu, kde si společně s extraligovými hráči vyslechne českou státní hymnu. Současně bude vyhlášen moderátorem a zabrán na multimediální kostce.

Poprvé bude k vidění tento ceremoniál už ve středu 15. listopadu, kdy se Tygři utkají s pražskou Spartou. „Věříme, že nám tento projekt pomůže ještě více motivovat děti k nadstandardní práci na hokeji i ve škole a současně oceněným hráčům přinese nevšední zážitek," prozradil o připravovaném projektu Libor Daněk.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit