Bílí Tygři Liberec

Oba úvodní finálové duely jsou beznadějně vyprodány!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Zájem byl obrovský! Premiérová účast Bílých Tygrů ve finále play-off Tipsport extraligy láká spousty fanoušků, už v tuto chvíli tak můžeme říct, že Tygry požene také v bojích o titul zcela vyprodaná Home Credit Arena!

Většina kapacity byla naplněna už v době, kdy mohli využít své předkupní právo majitelé permanentek na základní část. Po ani ne dvaceti minutách volného prodeje zmizel také zbytek vstupenek, první a druhý finálový duel jsou tedy v tuto chvíli již beznadějně vyprodány.

Vyprodaná Home Credit Arena hnala náš tým kupředu v téměř všech domácích duelech play-off. Proti Mladé Boleslavi nebylo v hale ani jedno volné místo, pouze v jednom z duelu s Chomutovem nedosáhla návštěva těsně na kolonku "vyprodáno", a to pouze proto, že se zcela nezaplnil sektor hostí.

V cestě za vysněným cílem tak opět požene Bílé Tygry vynikající atmosféra. Home Credit Arena opět zažije Bílé peklo! Boj o trůn začíná ve čtvrtek 14. a v pátek 15. dubna. Nezbývá než věřit, že se našim hráčům podaří ještě prodloužit rekordní sérii 14 výher v řadě. V cestě stojí poslední překážka!

Akce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit