Bílí Tygři Liberec

Na sobotních křtinách bílých tygrů v liberecké ZOO se budou podepisovat hráči A-týmu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V sobotu čeká v liberecké zoologické zahradě křest mláďata bílých tygrů a jejich hokejoví jmenovci u toho nemohou chybět! Dorazte od 13 hodin na křtiny koťat a můžete si odnést také autogramy trojice hráčů A-týmu!

Narození malých tygrů bylo pro libereckou zoologickou událostí a náš klub u jejich křtin nemůže chybět. Vždyť tato zvířata, tak typická pro Liberec a jeho zoo, propůjčila našim hokejistům své jméno. Křest koťat narozených koncem února je naplánován na sobotu, celá akce odstartuje ve 13 hodin.

Těšit se můžete na bohatý program. Kromě zveřejnění jmen obou mláďat dojde také například na vystoupení Spejbla a Hurvínka a spousta zajímavých soutěží pro děti. Poblahopřát mladým tygřatům přijde navíc také trojice Bílých Tygrů, konkrétně Lukáš Derner, Dominik Lakatoš a Michal Plutnar.

Kromě dárků, které tato trojice přinese malým tygrům, se budou hokejisté A-týmu také podepisovat svým fanouškům. Přijďte si pro podpis mistrů extraligy 2015/16! Krom toho se navíc můžete také vyfotit s oběma trofejemi, které Bílí Tygři v uplynulém extraligovém ročníku vybojovali.

V průběhu celého programu se máte na co těšit! Přijďte na křtiny mladých bílých tygrů a odneste si suvenýr v podobě autogramů Bílých Tygrů! Nezapomeňte, celá akce odstartuje už ve 13 hodin.

Plakát Bílí Tygři v zoo

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit