Bílí Tygři Liberec

Michal Řepík se loučí s Bílými Tygry a míří do ruského Čeljabinsku

Date of publication Author Martin Kadlec

Spolu s Michalem Birnerem přišel do Liberce s vizí pozvednout trápící se klub a zviditelnit se před trenéry české reprezentace. Lépe to ani vyjít nemohlo. Michal Řepík byl, jako nejlepší střelec play-off, jedním z tahounů Bílých Tygrů v tažení za mistrovským pohárem a jako čerstvý český mistr patřil také k oporám české reprezentace na nedávném světovém šampionátu v Rusku. Úspěšná sezóna přinesla Michalu Řepíkovi lukrativní nabídku z týmu KHL Traktor Čeljabinsk.

Sedmadvacetiletý hráč, který měl v Liberci smlouvu až do 30. 4. 2017, tak sice opouští Bílé Tygry předčasně, ovšem v souladu se všemi dohodami.

Vyjádření Sportovního ředitele Filipa Pešána:

"Michal měl ve smlouvě zakotvenou takzvanou výstupní klauzuli. Ta mu dovoluje v případě zajímavé nabídky ze zahraniční soutěže, přerušit trvající smlouvu v našem klubu. Přesně k takové situaci došlo, když se Michal Řepík rozhodnul akceptovat nabídku Čeljabinsku. Nezbývá nám, než Michalovi poděkovat za jeho výkony v uplynulé úspěšné sezóně, popřát mu mnoho štěstí do jeho další kariéry a snad očekávat jeho návrat k nám do Klubu"


Michal Řepík za Bílé Tygry odehrál 54 extraligových zápasů, ve kterých zaznamenal 49 bodů za 28 branek a 21 asistencí. K 8 duelům nastoupil také v CHL, kde většinu času oblékal dres „Top Scorera“ pro nejproduktivnějšího hráče klubu. Celkem na evropské scéně zaznamenal 9 bodů za 6 branek a 3 asistence.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Muska je zpět!

Nejnovější články

Tomáš Filippi zvolen hokejistou sezóny! Král je nejlepší nováček

Tygři hlásí další návrat. Ofenzivu posílí Adam Musil

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit