Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř nejšikovnějším hráčem extraligy!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V probíhajícím ročníku extraligy si odbyl premiéru projekt Extraligová NEJ, který hledá nejlepší hráče v jednotlivých individuálních disciplínách. Martin Bakoš se stal druhým nejpřesnějším střelcem, Michal Bulíř dokonce ovládl soutěž o nejšikovnějšího hráče!

Nejprve se podívejme na disciplínu, která se zaměřovala na přesnou střelbu. Není divu, že do ní Bílí Tygři nominovali Martina Bakoše, nejproduktivnějšího Tygra základní části. Stál před jasným úkolem sestřelit pět terčů umístěných v brance za co nejkratší čas.

V prvním pokusu se ještě Bakošovi nedařilo, zato v tom druhém už šlo o rychlopalbu. Baky nakonec zvládl sestřelit všech pět terčů během pěti střel, na něž potřeboval jen těsně přes tři a půl sekundy! V rámci celé extraligy to znamená druhý nejlepší čas, o několik seti rychlejší byl pouze Tomáš Vincour z Komety Brno.

Na finálový souboj se můžete podívat ZDE.

Martin Bakoš bude pálit

Ještě lépe si pak vedl Michal Bulíř, který zasáhl do souboje o nejšikovnějšího hráče extraligy. V komplexní disciplíně, která prověřila nejen práci s hokejkou, ale také rychlost, neměl v celé soutěži konkurenci. Ve finálovém souboji s Davidem Tomáškem nabral zhruba půlsekundový náskok a stal se tak vítězem. Bulířův čas nakonec zněl 35 sekund a 56 setin. Tomášek proťal cílovou pásku v čase 35 sekund a 99 setin.

"Vždycky jsem byl hlavně takovým tím technickým hráčem, i když v dnešním hokeji tam musítě zapojit už i sílu a další věci. Občas si s pukem zkouším hrát i v zápasech a zatím to docela vycházelo," usmívá se mladý útočník a odchovanec Bílých Tygrů.

O termínu převzetí ocenění pro nejšikovnějšího hráče extraligy vás budeme informovat. Mezitím si prohlédněte Bulířův finálový souboj s Davidem Tomáškem ZDE. Gratulujeme!

Michal Bulíř s kotoučem za bránou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit