Bílí Tygři Liberec

Martin Bakoš adeptem na nejužitečnějšího hráče Ligy mistrů!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři v hokejové Lize mistrů válí. To samé platí i o jednotlivcích, vždyť Martin Bakoš je s deseti trefami nejlepším střelcem soutěže! Díky svým výkonům byl nominován na nejužitečnějšího hráče tohoto ročníku CHL a k trofeji ho svým hlasem můžete posunout i vy!

Martin Bakoš zažívá v Champions Hockey League skvělý ročník. Vždyť v osmi zápasech, do nichž naskočil, nastřílel celkem deset gólů, k nimž přidal další čtyři asistence. Nejen, že je nejlepším střelcem, zároveň ztrácí pouze dva body na první příčku v kanadském bodování soutěže.

Před ním se v tuto chvíli nacházejí Ryan Lasch z Frölundy a Fredrik Pettersson z Zürichu - oba týmy přitom už naši hráči v cestě do semifinále Ligy mistrů vyřadili a další body jim tedy na konto nepřibudou. Martin Bakoš má tedy v dalších zápasech příležitost posunout se do čela kanadského bodování.

Zároveň bojuje také o další individuální trofej. Dostal se totiž do elitního výběru pětice nominovaných na ocenění pro nejužitečnějšího hráče letošního ročníku CHL. Nominované vybírala odborná porota z novinářů šesti různých zemí, další hlasování už ovšem bude na fanoušcích!

První fáze hlasování proběhne do 10. ledna, na jejím konci bude známa trojice finalistů. Poté se hlasování rozjede znovu a vzejde z něj definitivní držitel titulu Nejužitečnější hráč CHL 2017/18. Hlasovat můžete ZDE .

Bakošovými konkurenty jsou Šimon Hrubec z Třince, Joel Persson z Växjö, Fredrik Pettersson z Zürichu a Antti Suomela z Jyväskylä. Dokráčí si Martin Bakoš v této konkurenci pro prestižní individuální ocenění?

Martin Bakoš napadá

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit