Bílí Tygři Liberec

Ján Lašák: Strašně mě to mrzí. Ve třetí třetině jsme dominovali

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Tygři podlehli Kometě i ve druhém utkání finálové série. Bojovný výkon jen těsně na soupeře nestačil, v prodloužení tečovanou střelu propálil Jána Lašáka Marek Kvapil. „Dostal jsem gól v prodloužení, strašně mě to mrzí a mám v sobě hodně emocí. Štve mě to, jsem na sebe naštvaný. Prostě to tam padlo," smutnil Ján Lašák po závěrečné siréně.

Tygři bojovali, hned třikrát v utkání dohnali brankovou ztrátu. „Dostali jsme gól v prodloužení a štve mě to, analýzu zápasu teď nemůžu říct. Nastoupili na nás, my se udrželi v zápase, což bylo velmi důležité. Vrátili jsme se do něj a rozhodla jedna střela v prodloužení."

Zároveň však liberecký brankář přiznává, že by domácí led měl být větší výhodou. „Hráli jsme na domácím ledě, měli bychom se vracet do zápasu, měli bychom tyto zápasy zvládat, dostat se do nich a rozhodnout. Třetí třetinu jsme hráli skvěle, myslím, že jsme dominovali, ale akorát nám to tam nepadlo." Ján Lašák přikryl kotouč

Po trojím dotažení skóre se utkání dostalo až do prodloužení, v tom rozhodl Marek Kvapil. Střelu ještě nechtěně tečoval Radim Šimek a Ján Lašák se natahoval marně.

„Dostal jsem gól v prodloužení, strašně mě to mrzí a mám v sobě hodně emocí. Štve mě to, jsem na sebe naštvaný. Prostě to tam padlo. Obránce mi to tečoval, byla to nešťastná náhoda. První a čtvrtý gól byl tečovaný, stejně jako v pátek jsme dostali dva tečované góly. Dobře se jim to tam odráželo a asi tomu šli i víc naproti."

Na Moravu tak naše mužstvo pojede za nepříznivého stavu 0:2, rozhodně však není nic ztraceno! „Musíme zatnout zuby a bojovat až do konce. Dokud nás čtyřikrát neporazí, tak nevyhráli. Týmu věřím. Popereme se o to," doplnil slova Jána Lašáka Dominik Lakatoš.

Ján Lašák kapituloval

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit