Bílí Tygři Liberec

Informace o případném prodeji vstupenek na semifinále play-off

Date of publication Author Klub

Liberec - Ještě zdaleka není dobojováno! Bílé Tygry čeká stále minimálně jedna další náročná bitva s Mountfieldem HK a Lvi z východu Čech svou kůži rozhodně neprodají lacino. Přesto bychom rádi touto cestou vzhledem k četným dotazům informovali fanoušky o případném průběhu prodeje vstupenek na další fázi play-off.

Pokud by Bílí Tygři zvládli sobotní 6. duel, zajistili by si potřetí v řadě postup do semifinále play-off. V takovém případě by už v pondělí 26. března odstartoval prodej vstupenek na domácí semifinálové duely, které by se v Home Credit Areně odehrály ve středu 4. dubna a ve čtvrtek 5. dubna.

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají i zápasy případného semifinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2017/2018 pak mají předkupní právo na jednorázové vstupenky. Tohoto práva by mohli využít od pondělí 26. března do středy 28. března. Lístky jsou v předprodeji vydávány pouze po předložení permanentní vstupenky.

Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může v rámci předprodeje zakoupit i vstupné na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly. Dokup vstupenek k permanentkám či klubovým kartám je možné provést pouze jednorázově. Otevírací doba Rotundy by byla v těchto dnech rozšířena – od 7:00 do 18:00 bez polední přestávky.

Ve čtvrtek 29. března v 7:00 bude v případě postupu do semifinále zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou. V play-off klub neuplatňuje plovoucí ceny, kdy je cena vstupenky v předprodeji levnější než v den zápasu.

O státních svátcích, tedy v pátek 30. března a v pondělí 2. dubna, bude předprodej na Rotundě uzavřen!

Online

Vstupenky na semifinále play-off budou v případě postupu nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu a na tradičních předprodejních místech sítě TicketPro bude možný až v den spuštění volného prodeje, tedy ve čtvrtek 29. března od 7:00. Veškerý další nákup, včetně nákupu vstupenek do 4. patra, které nebudou nabízeny online, bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny.

V případě, že bude po sobotním utkání stav série 3:3, pozbývá navrhovaný scénář předprodeje platnosti a o dalším postupu Vás budem informovat.

Ceny a slevy

Na případné semifinále by se ceny vstupenek pohybovaly od 200 Kč ve 4 N.P. do 350 Kč v 1. kategorii. I v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nejsou v play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník semifinále

Plán předprodeje vstupenek pro případné semifinále Generali play-off Tipsport Extraligy

Předkupní právo pro majitele permanentních vstupenek
pondělí 26. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
úterý 27. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
středa 28. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)

Volný prodej, online a síť TicketPro:
čtvrtek 29. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
úterý 3. dubna: 9:00 – 11:00, 13:00 – 18:00
středa 4. dubna: 9:00 – 11:00, 13:00 – začátek utkání

O státních svátcích, tedy v pátek 30. března a v pondělí 2. dubna, bude předprodej na Rotundě uzavřen!

Tygři se radují ze třetí branky

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit