Bílí Tygři Liberec

Husarský kousek Jakub Rychlovského: Na stejný čas gólů jsem nemyslel

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Útočník Jakub Rychlovský v prvních dvou duelech play off proti Olomouci skóroval dvakrát na začátku duelu. V obou případech vstřelil první branku duelu a dokonce od sebe obě branky dělila pouhá vteřina!

Jakub Rychlovský na začátku série proti Olomouce ukázal, že patří ke klíčovým článkům týmu. V obou duelech otevřel skóre zápasu a k tomu ještě téměř v totožném čase! Během prvního duelu skóroval v čase 3:30, ve druhém padl jeho gól v čase 3:29.

„Snažíme se na soupeře vlétnout. Toto byla odměna za to, že jsme tak učinili a dostali jsme se díky tomu do vedení. Ani jsem na nějakou shodu nemyslel, uvědomil jsem si, že jsem i v prvním zápase dal gól na začátku," prozradil Rychlovský.

Dobré začátky do zápasů jsou způsobeny i kvalitní a poctivou přípravou. „Snažím se dobře připravit, rozcvičit se a vše okolo. Z toho nakonec ty dvě branky vyplynuly," pokračoval šikovný forvard.

Daří se celému útočnému triu, elitní lajna Rychlovský - Šafařovský - Žemba prozatím plní přesně to, co se od ní očekává. „Spolupráce ve formaci nám klape. Petr Šafařovský rozdává kotouče a my s Honzou Žembou se akce snažíme zakončovat. Zatím to jde skvěle," dodal Rychlovský.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit