Bílí Tygři Liberec

Hokejová tombola 50 na 50? V Liberci nejúspěšnější!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Na domácích utkání Bílých Tygrů se v tomto ročníku pravidelně můžete setkat se soutěží Hokejová tombola 50 na 50. Ze všech dvanácti celků, které se do projektu zapojili, si navíc náš tým vede nejlépe!

Hokejová tombola 50 na 50 je atraktivní soutěž, která fanouškům umožňuje odcházet ze zápasu s velmi zajímavou výhrou a zároveň podporuje projekty vybrané klubem. Soutěžící si kupují výherní tikety za 50 Kč a celková částka, kterou za tikety utratí, se následně rozdělí na dvě poloviny.

Půlku si odnese majitel vítězného vylosovaného tiketu, druhá polovina obnosu pak putuje v případě Bílých Tygrů na podporu konkrétní kategorie mládežnické akademie TJ Bílí Tygři Liberec. V prvních kolech se zatím podařilo pro jednotlivé třídy sumu ve většině případů přesahující deset tisíc korun. Za tuto částku mohou tyto kategorie vycestovat na turnaje nad rámec jejich pravidelných soutěží a nadále vylepšovat své hokejové dovednosti.

Na konto mládeže putují prostředky na většině ze 12 stadionů, kde tombola probíhá. Celkem se takto soutěží ve stáncích jedenácti extraligových klubů a také v Českých Budějovicích, jejichž Motor působí ve WSM lize. Nejvíce se však dosud podařilo vybrat v liberecké Home Credit Areně. Kompletní pořadí naleznete zde.

Pomáhá tomu také způsob, jakým jsou tikety prodávány. O jejich nabízení se totiž starají sami hokejisté dané kategorie v doprovodu svých rodičů. V prvních čtyřech domácích duelech se v roli kamelotů postupně vystřídali hráči třetí, čtvrté, druhé a první třídy, kteří dohromady prodali tikety za téměř 80 tisíc korun. Výherce tomboly na zápase s Chomutovem si pak přišel takřka na 15 tisíc!

Kdo ví, třeba to budete právě vy, na koho se usměje štěstí v příštím kole soutěže. Hokejová tombola 50 na 50 totiž pokračuje také v neděli, kdy Tygři od 17:40 přivítají Pardubice.

Vyprodaná aréna vítá liberecké hokejisty

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit