Bílí Tygři Liberec

Hned po utkání se Spartou přichystali Bílí Tygři autogramiádu A-týmu a Fanshop party!

Date of publication Author Redakce

Liberec - V neděli 11. prosince hostí Bílí Tygři v atraktivním duelu Spartu Praha a právě na toto datum je připraven také výjimečný doprovodný program! Utkání samotné začne už v 15:00, protože hned po skončení zápasu bude následovat předvánoční fanshop party v našem tygřím fanshopu.

„Dáváme našim fanouškům možnost spojit návštěvu hokejového utkání s vánočními nákupy v našem fanshopu, kde najdou bohatou nabídku zboží pro muže, ženy i děti,“ prozrazuje manažerka fanshopu Kateřina Hrušková, a dodává, „vedle tradiční kolekce zboží na aktuální sezónu a té výjimečné mistrovské, budeme nabízet také nové kalendáře na rok 2017 a limitovanou edici speciálních triček, která si fanoušci budou moci nechat vzápětí podepsat od hráčů. Navíc každý, kdo nakoupí v hodnotě nad 500 Kč, si odnese věcný dárek.“

Z utkání na autogramiádu!

Přibližně půl hodiny po skončení utkání bude na programu autogramiáda kompletního A- týmu. Hráči se budou podepisovat přímo v prostorách Home Credit Areny v sektoru Česká Spořitelna Klubu. „Klademe velký důraz na organizaci a průběh autogramiády. Po zkušenosti z pomistrovské podpisové akce, kdy kvůli obrovskému zájmu ze strany fanoušků nebylo možné zajistit plynulý průběh a zdaleka se nedostalo na všechny zájemce o autogram, jsme museli přijmout nová opatření,“ říká marketingová manažerka klubu Barbora Saitlová.

„Do prostoru, kde se autogramiáda uskuteční, se bude vcházet přes turniket hlídaný ostrahou a druhým vstupem se bude zase odcházet ven tak, aby se lidé nehromadili před hráči a nebránili tak dalším zájemcům o podpisy. Hráči rovněž nebudou mít k dispozici tradiční podpisové karty a na autogramiádu nebude vpuštěn nikdo „s prázdnýma rukama“, uzavírá Saitlová a dodává, že pravidla pro autogramiádu zveřejní klub v průběhu týdne před utkáním.

Autogramiáda pravidla

plakát autogramiáda

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit