Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro Tygry v anketě o Zlatou helmu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Měsíc listopad našim hráčům vyšel. Nejen, že během něj drželi dlouhou sérii neporazitelnosti, postupně se také vypracovali na první místo tabulky. Brankář Roman Will byl dokonce vyhlášen extraligovou Hvězdou měsíce. A v zápasech našeho týmu došlo i na parádní hokejové momenty!

I díky tomu nalezneme hned dvojici Bílých Tygrů mezi nominovanými na zisk prestižního ocenění Zlatá helma SENCOR. Mezi šesticí nejpohlednějších hokejových akcí měsíce listopadu nechybí vynikající zákrok lídra brankářských statistik Romana Willa nebo efektní sólo reprezentanta Michala Bulíře zakončené gólem.

Roman Will se o vaše hlasy uchází hned pod číslem 1. V utkání proti hradeckému Mountfieldu dlouho držel neprůstřelnost a po polovině první třetiny se prezentoval skvělým zákrokem. Hostující Dragoun už pálil téměř do odkryté klece, Will však vymrštil svůj beton a dokázal kotouč vyrazit! Při vstávání z ledu zkušený forvard pouze nevěřícně kroutil hlavou.

Pod číslem pět pak najdeme parádu Michala Bulíře. Proti Zlínu ve třetí třetině pečetil na 4:0 a zvedl svou akcí diváky ze sedadel. Zkušenému matadorovi Ondřeji Veselému nasadil ještě v obranném pásmu jesličky, vyrazil kupředu, objel obránce Žižku a tváří v tvář brankáři Štůralovi nezaváhal.

Zaujala vás některá z akcí? Hlasujte v anketě Zlatá helma SENCOR! Učinit tak můžete ZDE. Hlasování probíhá až do čtvrtka 8. prosince, uzavřeno bude přesně ve 12 hodin. Dosáhne na toto ocenění jeden z Bílých Tygrů?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit