Bílí Tygři Liberec

Extraliga startuje již v pátek! Zajistěte si své místo včas!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Start ostré sezony je tu! Už v pátek vstoupí Bílí Tygři do nového extraligového ročníku. Pokud jste dosud váhali s pořízením permanentní vstupenky, neotálejte! Využijte výhody včetně vstupů na všechna domácí extraligová utkání!

Permanentní vstupenky

Sezónní vstupenky na ročník 2017/18 si můžete pořídit už od května, stále ale není pozdě.

Všichni majitelé permanentních vstupenek se mohou těšit také na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení zejména ve stávajících letních měsících (k vyzvednutí bude až do 30. 9. 2017). Nově ke každé permanentce přináleží také slevová karta na zboží Adidas v prodejně Lion Sport a poukaz na 100 Kč, který lze uplatnit ve fanshopu Bílých Tygrů či při nákupu občerstvení na ochozu Home Credit Areny.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou pak slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na novou sezónu zaručuje rovněž volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Champions Hockey League.

Cena a systém prodeje

Permanentní vstupenky se prodávají ve stejném režimu jako v předcházející sezóně a jen s mírným navýšením ceny. Ta se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 4 800 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 220 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, se slevou jsou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.

ČS Klub

Do Česká Spořitelna Klubu permanentní vstupenka nově stojí od 9 500 Kč. K navýšení ceny v této kategorii přistoupili Bílí Tygři po dlouhých 7 letech. Výrazně se však „klubovkářům“ rozšíří nabídka cateringu a dalších služeb v zázemí této speciální tribuny. Větší kapacitu dostane oblíbená kavárna, nabídka jídel bude bohatší a v dětském koutku se objeví modernější herní konzole i nejnovější hry. Celkově se hokejový zážitek v ČS Klubu více přiblíží komfortu ve VIP patře Home Credit Areny.

grafika jsme zpět

Jednorázové vstupné

Zajistit si už můžete také jednorázové vstupenky na první tři domácí extraligové duely.

U jednorázového vstupného, stejně jako v uplynulých dvou sezónách, jsou v platnosti takzvané „plovoucí ceny“. V praxi to znamená, že v předprodeji jsou vstupenky k dostání za výhodnější cenu. Ceny vstupenek v předprodeji se pohybují od 150 Kč (na stání do Fanklubu) do 250 Kč (v I. kategorii).

Děti opět jen za 1 Kč!

I v nadcházejícím extraligovém ročníku jsme připravili symbolické vstupné pro děti. Pro malé fanoušky do 140 cm výšky budou vstupenky jen za 1 kč a to do kategorií 2. a 3., rovněž do Česká spořitelna klubu a do 4 NP. Děti do 3 let věku mají vstup zdarma. Nárok na levnější vstupenky tradičně mají také senioři, studenti a držitelé karet ZTP a ZTP/P.

Stejně jako v předcházejících sezónách je možný i nákup vstupenek on-line prostřednictvím našich webových stránek a portálu Ticketpro.

Ceník vstupenek

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit