Bílí Tygři Liberec

Dva Tygři ve finále Zlaté helmy! Stane se jeden z nich jejím vítězem?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři nejsou pouze ve finále Generali play-off! Hned dva zástupce má totiž náš klub také ve finálové sedmičce tradiční soutěže Zlatá helma Sencor, v níž fanoušci určují nejhezčí akci uplynulého ročníku.

Mezi sedm finalistů se probojovali ti hráči, jejichž akce byla zvolena jako nejlepší v jednom ze soutěžních měsíců. Najdeme tedy mezi nimi hned dva členy tygří smečky. V lednu si nejlépe vedl v hlasování diváků Ján Lašák, v únoru na něj potom navázal útočník Michal Bulíř parádním sólem přes celé hřiště.

Lašákův veledůležitý zákrok přišel v neděli 8. ledna na ledě Komety Brno, s níž se naši hráči již v pátek poprvé utkají ve finále extraligy. Martin Erat a Marek Kvapil na něj ujížděli zcela osamoceni a zdálo se, že si se zkušeným gólmanem snadno poradí. Jánko Lašák však jejich úmysly přečetl a parádním vypíchnutím puku stoprocentní šanci překazil.

Hned po tygřím brankáři kraloval následující měsíc také útočník Michal Bulíř. V zápase na ledě Litvínova se již zdálo, že naši hráči těsný jednobrankový náskok soupeře nestáhnou. Vše však na sebe vzal hráč s osmaosmdesátkou na zádech. Z vlastního pásma se pohotovými kličkami prosadil až do mezikruží a přesnou ranou srovnal. Tento gól nakonec pojistil Tygrům vítězství v základní části.

Tyto dvě i všechny další nominované akce si můžete připomenout v následujícím videu.

Podpořte naše hráče svými hlasy! Hlasovat můžete na speciální stránce. Stane se jeden z Bílých Tygrů vítězem Zlaté helmy za sezonu 2016/17?

Michal Bulíř pózuje

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit