Bílí Tygři Liberec

Dovolená je definitivně u konce, hráči se od pondělí přesouvají na led

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po náročné suché přípravě si Bílí Tygři užili ještě týdenní dovolenou. Také ta je už ovšem minulostí. Od pondělí se naši hráči natrvalo přesunou na led, kde stráví zbytek přípravy.

Byly to pořádně náročné týdny. Od 22. května se Tygři pod vedením kondičního kouče Aleše Pařeze věnovali nabírání svalové hmoty a fyzické kondice. Pohybovali se tak především v areálu Sport Parku Liberec, případně přímo v posilovně. Také toto neoblíbené období si však v červnu pořádně zpestřili.

Třetí týden přípravy totiž naši hráči strávili na ledě. Stejný postup se jim koneckonců vyplatil i v minulých dvou sezonách. "Díky tomu z toho tak nevypadnete. Když pak v červenci přecházíme na led, není to tak velký skok," vysvětloval tehdy Lukáš Derner. Na ledovou přírpavu se k týmu připojily i posily Aleš Stezka nebo Ladislav Šmíd, kteří dorazili ze zámoří, nebo Martin Bakoš.

Celý zbytek června pak sice ještě Tygři strávili opět na suchu, neoblíbené období se však již rychle chýlilo ke svému konci. Ten přišel v pátek 30. června, kdy se hráči definitivně rozloučili se suchou přípravou. První červencový týden si užili poslední zaslouženou dovolenou, od pondělí se však znovu sejdou na ledě.

Právě v pondělí 10. července totiž oficiálně odstartuje druhá fáze přípravy na sezonu 2017/18. Po prvních dvou týdnech ledové dřiny se Tygři dočkají také prvního přípravného duelu, když 28. července od 11 hodin vyzvou pražskou Spartu. Celá příprava pak vyvrcholí v závěru srpna, kdy náš tým vstoupí do hokejové Ligy mistrů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit