Bílí Tygři Liberec

Domácí zápasy CHL s bohatým doprovodným programem!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – Už za necelé dva týdny vstoupí Bílí Tygři do ostré fáze sezony. Tu zahájí 24. a 26. srpna domácími bitvami v hokejové Lize mistrů proti švédskému Växjö a následně Cardiffu. Během obou zápasů se můžete těšit na speciální doprovodný program!

Sezonu 2017/18 načnou Bílí Tygři tuhou bitvou proti švédským vítezům základní části, hned o dva dny později pak do Home Credit Areny dorazí pro změnu britský vítěz základní části. A vzhledem ke končícím prázdninám Bílí Tygři myslí také na malé fanoušky, kterým chtějí závěr léta zpestřit. Nejen pro ně si tak připravili speciální akce.

pozvánka autogramiáda batoh

Batoh pro děti

Dorazte se svými dětmi na zápas s Växjö a vaše ratolesti si mohou odnést zajímavý dárek! Pro děti do 140 cm si totiž Bílí Tygři připravili tygří batoh, který malí návštěvníci dostanou při příchodu do Arény. Jejich počet však bude omezen, rozhodně tedy neváhejte a přijďte včas! Více informací najdete zde.

Slevy ve fanshopu

Během zápasů s Växjö i s Cardiffem navíc rozhodně zavítejte do tygřího fanshopu! Proběhne v něm totiž velký výprodej loňských kolekcí. Veškeré předměty, které budou zařazeny do tohoto výprodeje, můžete pořídit s výraznými slevami, které dosáhnou až 80 %! Slevy budou platit pouze do vyprodání zásob.

fanshop

Autogramiáda celého týmu

Hodinu po skončení utkání s Cardiffem navíc proběhne také předsezónní autogramiáda kompletního A-týmu Bílých Tygrů. Využijte příležitost posbírat podpisy zkušených tahounů, ale také posil, jako jsou Ladislav Šmíd nebo Martin Bakoš! Žádná další autogramiáda už před startem nové sezony neproběhne, pokud tak máte o autogramy Bílých Tygrů zájem, rozhodně na zápas i autogramiádu dorazte! Ve fanshopu si můžete pro tuto příležitost pořídit nové plakáty či speciální trička, hráčské karty nebudou k dispozici.

Vstupenky

Na domácí utkání Ligy mistrů bylo stanoveno jednotné vstupné v ceně 100 Kč, děti pak mají vstup za symbolickou korunu. Žádné další slevy na vstupné nebudou poskytovány. Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2017/18 mají vstup na zápas v ceně své permanentky. Vstupenky si můžete on-line zajistit zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit