Bílí Tygři Liberec

Do konce Velké letní fotosoutěže zbývá pouze týden!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Celé prázdniny můžete posílat své snímky do Velké letní fotosoutěže, která se letos nese v duchu mistrovských oslav. Ještě jste nám nezaslali svou soutěžní fotografii? Neváhejte, do konce soutěže zbývá pouze jeden týden! Ve hře je permanentní vstupenka na novou sezonu,

Celou sezonou jste skvělou podporou hnali Bílé Tygry ze premiérovým ziskem extraligového titulu. Jak probíhaly oslavy hokejistů na ledě nebo po příjezdu do Home Credit Areny, to všichni víme. Ale jak jste tento historický úspěch slavili vy? Máte z oslav zajímavou fotku? Pošlete nám ji! Autor nejzajímavějšího a nejoriginálnějšího snímku se může těšit na odměnu v podobě permanentky na nový ročník.

Doteď se již nashromáždila celá řada zajímavých snímků. Který z nich bude vítězný? Může to být i ten váš, pokud jste tak dosud neučinili, pošlete nám ho. Máte jednu z posledních šancí! Na našem Facebooku si můžete prohlédnout některé z dalších soutěžních fotografií.

Pravidla

Fotografii, kterou vyberete do soutěže, nám zašlete na e-mailovou adresu soutez@hcbilitygri.cz. Své snímky můžete posílat až do 31. srpna, každý soutěžící může zaslat pouze jeden.

Z došlých fotografií bude porotou vybrán vítěz, který obdrží permanentní vstupenku na následující sezonu, jež mu bude slavnostně předána před prvním extraligovým utkáním. Soutěžní snímky se budou v průběhu soutěže objevovat také na našich sociálních sítích a vítězná fotografie rovněž na našem webu, jejich zasláním tedy zároveň souhlasíte s možností jejich zveřejněním.

Ukažte nám, jak jste slavili mistrovský titul vy!

Pořadatelem soutěže je redakce webových stránek www.hcbilitygri.cz. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez udání důvodu upravit nebo zrušit. Na výhry není možné uplatňovat právní nárok.

g

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit