Bílí Tygři Liberec

Do dresů a před fotoaparát!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – Start sezony je svázán také s tradičními nehokejovými oficialitami. Jedna z nich čekala Tygry v úterý dopoledne, kdy si odbyli týmové focení v oficiálních dresech pro hokejovou Ligou mistrů.

Oproti tradičnímu hokejovému režimu bylo úterní dopoledne nezvyklé. Namísto do výstroje se hráči nejprve navlékli do týmového oblečení a nastoupili vstříc fotografovi. Na značku, lehce nakročit a usmát se. Ani to ale nebylo zcela snadné, tygří fotograf Jiří Princ si zkušeně hráče rovnal a ladil s nimi jednotlivé detaily. „Já jsem skoro nervózní,“ smál se na stanovišti Aleš Stezka, když na něj přicházela řada. Naopak videokouč Aleš Vladyka vykouzlil americký úsměv během jediné sekundy.

Blesk, cvaknutí spouště a bylo hotovo. Tedy pouze první část celého okruhu. Následoval přesun zázemím na další stanoviště, kde probíhalo natáčení hráčských dotazníků. Tygři odpovídali na dotazy, jako kdo je jejich oblíbeným spoluhráčem nebo co na sebe nikdy neprozradili novinářům. Před kamerou se postupně tvořila fronta a hráči si rychle v hlavě chystali odpovědi, než na ně došla řada.

Ani to nebyl konec. Nafoceno, natočeno? Tak vzhůru do výstroje! Vzápětí totiž Tygři poprvé oblékli nové dresy, v nichž budou nastupovat v hokejové Lize mistrů. Trikoty pokřtili během další série individuálních fotografií. Trenéři si pro změnu poprvé vyzkoušeli soupravy pro realizační tým, u nichž někteří poněkud bojovali s dosud nevyzkoušenou velikostí.

Na týmovou fotografii však byli všichni profesionálně připraveni. Na povel fotografa všichni nasadili vstřícný úsměv a vydrželi nemrkat, zatímco opakovaně zněl zvuk spouště. Poté rychle sklidit lavičky, světla a mohlo se pokračovat tentokrát již v tradičním programu - v tréninku.

Nejen na plakát s týmovou fotografií pro Champions Hockey League se můžete již brzy těšit ve fanshopu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit