Bílí Tygři Liberec

Čtvrťáci na kvalitně obsazeném turnaji v Českých Budějovicích bronzoví!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

České Budějovice/Liberec - Čtvrtá třída na turnaji pořádaném českobudějovickým Motorem ukázala svou sílu. Ze tří zápasů dvakrát vyhrála a jednou podlehla po samostatných nájezdech. Tygři zaslouženě berou bronzové medaile!

Čtvrtá třída foto turnaj 2018

Děti ze čtvrté třídy se v sobotu 17. února zúčastnily kvalitně obsazeného turnaje Slim cup v Českých Budějovicích. Na hlavní ploše Budvar arény se utkalo celkem 6 týmů ve dvou skupinách. Ve skupině A bojoval domácí Motor, Slavia Praha a Škoda Plzeň. Ve skupině B válčili naši Bílí Tygři Liberec s Orlíky Uničov a hradeckým Mountfieldem.

V prvním utkání turnaje narazily naše děti na favorita turnaje Uničov, se kterým prohrály těsně 1:2 po samostatných nájezdech. Druhý zápas byl již proti tradičnímu soupeři z Hradce Králové, ve kterém Tygři vyhráli 3:1 a zajistili si boj o bronzové medaile. V duelu o 3. místo vyzvali Tygři domácí Motor, přičemž zvítězili jasně 4:0 a zpět do Liberce přivezli bronzové medaile.

Pořadí turnaje

1. Orlíci Uničov
2. Slavia Praha
3. Bílí Tygři Liberec
4. Motor České Budějovice
5. Mountfield HK
6. Škoda Plzeň

Trenér Libor Daněk o turnaji:

„Odehráli jsme velice dobrý turnaj a zanechali jsme velmi dobrý dojem. V prvním utkání nám trošku chybělo štěstíčko, když jsme v poslední minutě měli tutovku a v nájezdech to už byla, jak se říká, loterie. Ve druhém utkání jsme si už dovolili mnohem více, ale paradoxně góly dávaly týmy, které v daném úseku hry více bránily. V první polovině jsme byli aktivnější a inkasovali jsme branku, ve druhé polovině se dopředu tlačil více Mountfield, ale my zvládli střetnutí otočit. V zápase o bronz s domácím Motorem jsme měli od začátku navrch a jen díky dobře chytajícím klukům z Motoru nebyl rozdíl větší. Osobně jsem velice rád, že nás pořadatelé nalosovali do silné skupiny B, ze které mohl postoupit do finále každý tým. To nám zaručovalo kvalitní zápasy. Naši kluci dostali na turnaji přesně to, co si zasloužili. Chtěl bych vyzdvihnout i oba naše brankáře, kteří inkasovali pouhé 2 góly ze hry. Naše děti si turnaj opravdu užily.“



Čtvrtá třída foto turnaj 2018 3

Čtvrtá třída foto turnaj 2018 2

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit