Bílí Tygři Liberec

Čáry na ledě i mimo něj. Utkání se Zlínem nabídlo zábavný doprovodný program!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři si v neděli pro své fanoušky připravili báječnou podívanou nejen na ledě. Utkání se Zlínem, které ovládli 7:0, totiž zpestřil bohatý doprovodný program včetně vystoupení kouzelníka nebo autogramiády kompletního A-týmu.

Přestože úvodní buly padlo až v 15:00, Home Credit Arena se začala plnit už o hodinu dříve. Ve speciálním hokejovém víceboji si děti mohly vyzkoušet, jaké dovednosti obnáší být správným Tygrem. Na bruslích by si jistě poradily, neboť balancování zvládly s bravurou. Také jednotlivé hráče poznaly na jedničku.

Že nám v Liberci roste nová generace střelců, to ukázaly při zkoušce přesnosti. Po úspěšném překonání víceboje a absolvování všech stanovišť si mohly zajít vytočit dárek na tygřím kole štěstí, u nějž asistoval útočník Jan Stránský. Před dovednostmi šikovných dětí musel smeknout i on sám.

Ti nejmenší fanoušci si jistě užili i přestávkový program, který obstaral kouzelník Čáry Kluk. Ten se nebál malé diváky zapojit do svého vystoupení a pořádně polechtal bránice všech přítomných. Za své čáry a kouzla si vysloužil hromový potlesk od dětí i dospělých.

To už ale na ledě úřadovali také Bílí Tygři. Do sítě Zlína nasázeli celkem sedm branek a parádně se tak naladili na následující autogramiádu. Poté, co si po skončení utkání splnili veškeré mediální povinnosti, zamířili do ČS klubu mezi své příznivce. Více než hodinu rozdávali hokejovým fanouškům podpisy a neváhali se s nimi ani vyfotit.

Dostalo se na každého, zástup se postupně tenčil a teprve poté, co se dočkali i poslední z více než tisícovky příznivců, mohli si jít Bílí Tygři po skvělém výkonu před úterním utkáním s Brnem odpočinout. I díky nim si v neděli každý odnesl z Home Credit Areny vynikající zážitek.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Ručník PO 2024

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko PO 2024 dětské

330 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit