Bílí Tygři Liberec

Bodový rekord zůstane i po této sezoně Bílým Tygrům!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V mistrovském ročníku 2015/16 se Bílí Tygři postarali o řadu rekordů a milníků, které jen těžko nějaké mužstvo zopakuje nebo překoná. Jedním z nich je například bodový počin, kdy náš tým během základní části posbíral nevídaných 118 bodů!

Přestože ještě nezačala závěrečná čtvrtina letošního extraligového ročníku, je již v tuto chvíli jisté, že tento rekord zůstane také po skončení sezony 2016/17 Bílým Tygrům. Většina soupeřů již o šanci překonat ho přišla před několika týdny, jako poslední pak definitivně ztratil šanci rekord zlomit také Třinec.

Ten měl před pátečním 38. kolem na svém kontě 75 bodů. Do konce základní části zbývalo v té chvíli Ocelářům sehrát ještě 15 zápasů. V případě, že by ve všech těchto duelech bodovali naplno, mohli posbírat celkem 120 bodů, což by znamenalo nové maximum. Právě páteční zápas však Třinecké o šance připravil.

Souboj Šimka s Hrňou před Lašákem

Na domácím ledě proti Mladé Boleslavi se jim příliš dobře nevedlo a nakonec prohráli 0:3. To pomohlo Bílým Tygrům rovněž do čela tabulky. Právě svěřenci trenéra Filipa Pešána mohou jako poslední přepsat historické kroniky, nicméně aby nastavenou hranici prolomili, nesměli by do konce extraligy ztratit ani jediný bod.

Do konce základní části stále zbývá odehrát ještě třináct utkání. Pro porovnání, v mistrovském ročníku v závěrečné čtvrtině soutěže posbírali Tygři celkem 30 bodů ze 39 možných.

Jisté je každopádně to, že i po této sezoně zůstanou u rekordního zápisu uvedeni Bílí Tygři. Že je o tom rozhodnuto už po třech čtvrtinách extraligy, pouze ukazuje, jak neopakovatelný počin se v minulém ročníku našemu týmu podařil!

Liberečtí slaví vítězství

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit