Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zavítali na Náměstí Českého ráje

Date of publication Author Jaroslav Vondrák

Turnov - Opět po roce navštívila výprava Bílých Tygrů Náměstí Českého ráje v Turnově. Po Jablonci nad Nisou a německé Žitavě jde už o třetí zastávku liberecké roadshow. Stejně jako v předchozích destinacích, i v Turnově přilákala akce mnoho fanoušků úřadujícího mistra!

Program odstartoval v 16.00 hodin a k vidění toho bylo opravdu hodně. Fanoušci mohli získat autogramy trojice Filip Pyrochta, Jan Ordoš a Josef Mikyska. Jedním z velkých lákadel byla možnost si zblízka prohlédnout jak Prezidentský pohár, tak Pohár T. G. Masaryka, který Bílí Tygři vybojovali v dubnovém finále s pražskou Spartou.

Své dovednosti předvedli také liberecké roztleskávačky, neboli Tigers Cats, které ukázali část ze své zápasové choreografie. Odměnou jim byl vytrvalý potlesk, především mužské části publika. Dále si fanoušci mohli zkusit soutěž v oblékání hokejové výstroje, což se ukázalo jako poměrně náročná disciplína. Jak je již zvykem, mohl také jeden z fanoušků změřit síly s některým z hráčů ve virtuálním hokeji na playstationu.

Zpestřením byla také prohlídka tygřího autobusu, který vozí hráče za utkáními na stadionech soupeřů. "Na roadshow Bílých Tygrů jsme byli již vloni a stejně jako dnes se nám to moc líbilo. Děti si nejvíce oblíbili maskota, takže jsme je s ním vyfotili," chválí si jedna z maminek v libereckém dresu.

Návštěvou Turnova sice koloběh roadshow skončil, to ale před startem extraligy není vše! Už ve středu 7. září můžete před NC Géčko v Liberci v rámci Tygřího dne získat autogramy celého týmu! Přijďte a užijte si bohatý program, jak pro děti, tak pro dospělé!

Fotogalerii z roadshow v Turnově naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit