Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zahajují prodej vstupenek na utkání 1. kola play-off Champions Hockey League

Date of publication Author Redakce

Liberec - V úterý 20. září jdou do prodeje vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v prvním kole vyřazovací části Champions Hockey Leaugue. Los Bílým Tygrům přiřknul atraktivního švédského soupeře devítinásobné mistry Tre Kronor Färjestad BK. Utkání se na ledě Home Credit Areny odehraje v úterý 4. října. Cena vstupenek na play-off je stejná jako v případě zápasů v základní skupině CHL.

Logo Färjestadu
Färjestad už ve skupinové fázi soutěže ukázal, že nepůjde o snadné soupeře. V základní skupině se utkal s polským Krakovem a pražskou Spartou, oba tyto celky dokázal předčít a zajistil si postup do play-off z první příčky. A v této fázi soutěže by se jen nerad zastavil.

To samé ale platí o Bílých Tygrech. Ti si ve skupině s finským TPS Turku a norským Lorenskogem zajistili postup z druhého místa a nyní se pokusí navázat na loňské tažení mezi šestnáct nejlepších týmů Evropy. Tehdy dokázali v šestnáctifinále vyřadit jiný švédský tým, Linköping, se severským hokejem tak mají zkušenosti. K postupu budou potřebovat každého fanouška, přijďte jim 4. října do Home Credit Areny pomoci!

Vstupenky

Vstupenky jsou v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč a je možné je zakoupit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2016/2017 mají vstup opět zcela zdarma.

Čas úvodního buly je v tuto chvíli stále v jednání. Jakmile bude definitivně potvrzen, naleznete tuto informaci na našem webu. Přijďte Tygry proti úspěšnému švédskému celku podpořit! Play-off hokejové Ligy mistrů začíná.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit