Bílí Tygři Liberec

Nakupujte vstupenky na Champions League a přípravné zápasy!

Date of publication Author Martin Kadlec

Od pondělí 25. července jsou v prodeji vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v přípravném období a v Champions Hockey Leaugue. Liberečtí hokejisté v létě sehrají 3 domácí přátelská střetnutí a v základní části prestižní evropské klubové soutěže CHL se pak před domácím publikem představí dvakrát.

Vůbec první utkání nové sezóny sehrají Bílí Tygři už 2. srpna, kdy v repríze čtvrtfinále loňského play-off přivítají Piráty Chomutov. Do Ligy Mistrů vstoupí svěřenci trenéra Pešána v neděli 21. srpna, kdy na domácím ledě přivítají norského vicemistra Lørenskog IK. Všechna domácí utkání odehrají Bílí Tygři v Home Credit Areně.

Vstupenky
Vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v Champions League jsou v prodeji za 100 Kč a na přípravná utkání je cena vstupenky 50 Kč. Nákup je možné uskutečnit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2016/2017 budou mít vstup na domácí přípravná utkání i duely Ligy Mistrů zcela zdarma.

Bílí Tygři v Champions Leaugue
Bílí Tygři byli nalosováni do základní skupiny H Ligy Mistrů a utkají se s atraktivními celky ze Skandinávie. 21. srpna vstoupí liberečtí do soutěže domácím střetnutím s norským vicemistrem Lørenskog IK. Začátek utkání je naplánován na 16:00, ale ve hře je kvůli televiznímu přenosu také čas 14:30. V pátek 26. srpna se pak v Liberci představí nejúspěšnější klub finské hokejové historie TPS Turku. Začátkem září se svěřenci kouče Filipa Pešána vydají do Skandinávie. 2. září nastoupí v Norsku a poté bude následovat přesun do finského Turku, kde 6. 9. zakončí své představení v základní skupině Champions Hockey League.

Přípravné zápasy
Vůbec první utkání nové sezóny odehrají úřadující extraligoví mistři v úterý 2. srpna od 17:00, kdy v Home Credit Areně hostí chomutovské Piráty. Jen o dva dny později si Bílí Tygři zopakují pikantní souboj s regionálním rivalem z Mladé Boleslavi – tento zápas začíná netradičně už v 11 hodin dopoledne. Ve čtvrtek 11. srpna si naopak Bílí Tygři vyzkouší mladoboleslavský led a sérii přípravných zápasů tým zakončí na domácím ledě v prestižním souboji s týmem KHL Amur Chabarovsk.

Akce

Rozpis přípravných zápasů naleznete zde!
Rozpis zápasů CHL naleznete zde!

Vstupenky můžete zakoupit rovněž online prostřednictvím sítě TicketPro!

TicketPro

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko PO 2024 dětské

330 Kč
Koupit

Mikina PO 2024 dámská

895 Kč
Koupit