Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři přivítají Frölundu v úterý 31. října, ceny se oproti skupině nemění

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V osmifinále hokejové Ligy mistrů čeká Bílé Tygry švédská Frölunda, tedy dvojnásobný vítěz CHL. Nenechte si ujít domácí duel, který Tygři s Frölundou sehrají 31. října od 17 hodin. Vstupenky jdou do prodeje v úterý 17. října v 13 hodin za jednotnou cenu 100 Kč.

Zápas s Frölundou, to je kromě boje Bílých Tygrů o postup do čtvrtfinále Ligy mistrů také příležitost na vlastní oči v Home Credit Areně vidět hvězdy, jako jsou například kapitán zlatého švédského týmu z mistrovství světa 2017 Joel Lundqvist nebo sedmnáctiletý talent Rasmus Dahlin, který je největším adeptem na první pozici v příštím draftu NHL.

V rámci Ligy mistrů jde zatím o naprosté suverény. Vždyť Frölunda z dosavadních tří ročníků CHL soutěž hned dvakrát ovládla, naposledy letos po vítězství nad Spartou, a jednou dokráčela do finále. Žádný jiný tým se nemůže chlubit podobně vynikající bilancí.

Vstupné za 100 Kč, děti za korunu

Oproti základní skupině Ligy mistrů se však ani přes vysokou atraktivitu soupeře nijak nemění vstupné. Vstupenky jsou v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč. Také při osmifinále hokejové Ligy mistrů zároveň platí, že děti do 140 cm mají nárok na vstupenku za symbolickou 1 Kč. Majitelé permanentních vstupenek mají i tentokrát vstup na utkání v ceně svých permanentek.

Podaří se Bílým Tygrům poprvé proklouznout do čtvrtfinále hokejové Ligy mistrů a stát se prvním týmem, který by Frölundu v této soutěži zastavil dříve než ve finále? Nenechte si tuto bitvu ujít a přijďte náš tým podpořit! Vstupenky jdou do prodeje v úterý 17. října v 13 hodin.

Při utkáních CHL zdobí Home Credit Arenu čistě bílý led

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit