Bílí Tygři Liberec

Batoh pro děti i soutěž o permanentku. Přijďte na zápas s Växjö!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ve čtvrtek do Home Credit Areny opět zavítá prestižní hokejová Liga mistrů, v níž Bílí Tygři změří síly s Växjö Lakers. Přijďte Tygry podpořit i se svými dětmi, všichni fanoušci do 140 cm si odnesou dárek v podobě tygřího batohu!

Bílí Tygři si pro všechny náštěvníky připravili bohatý program, který si rozhodně užijí i ti nejmenší fanoušci. Krom toho, že mají všichni malí příznivci do 140 cm vstup za symbolickou 1 Kč, mohou se u vstupu před zápasem s Växjö těšit na skvělý dárek v podobě speciálního tygřího batohu.

A to nebude vše. Při převzetí batohu zároveň každý malý návštěvník vyplní přiložený ústřižek a ze všech těchto ústřižků bude vylosován jeden šťastný výherce. Ten se může kromě dalších tygřích dárků těšit na permanentní vstupenku na ročník 2017/18, což zároveň znamená, že mu neuteče už ani jeden domácí zápas extraligy nebo hokejové Ligy mistrů.

Přijďte si užít závěr letních prázdnin v Home Credit Areně. Bílí Tygři si při obou domácích zápasech hokejové Ligy mistrů přichystali bohatý program pro všechny návštěvníky. Kromě tygřího batohu pro nejmenší fanoušky a soutěže o permanentku můžete už ve čtvrtek využít až 80% slevy na loňské kolekce ve fanshopu, po sobotním utkání s Cardiffem zase proběhne předsezónní autogramiáda kompletního A-týmu Bílých Tygrů.

Sezona 2017/18 oficiálně startuje už ve čtvrtek! Buďte u toho a užijte si skvělou show, kterou si Bílí Tygři pro své fanoušky pro zápasy hokejové Ligy mistrů připravili! Vstupenky můžete koupit v tradičních předprodejních místech nebo online za jednotnou cenu 100 Kč, děti do 140 cm mají vstup za symbolickou 1 Kč.

pozvánka autogramiáda batoh

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit